Η Τζένη Χειλουδάκη στην αγορά εργασίας

Η Τζένη Χειλουδάκη στην αγορά εργασίας
Newsroom
Newsroom

Αν και, όπως αναφέρει, αναμένει χρωστούμενα από εκδοτικό οίκο για την επανέκδοση του βιβλίου της, εν τω μεταξύ οι ανάγκες της την ωθούν στο να αναζητήσει οποιαδήποτε δουλειά θα της εξασφαλίσει ένα εισόδημα

Με μία ανάρτησή της στο Facebook, η Τζένη Χειλουδάκη δηλώνει διαθέσιμη για κάθε εργασία που θα της εξασφαλίσει τα απαραίτητα για την επιβίωσή της. Παρά το ότι η ίδια, όπως αναφέρει, κάνει να λαμβάνει κάποιες χιλιάδες ευρώ από εκδοτικό οίκο από την επανέκδοση του βιβλίου, και παρά τη στήριξη και τη μεγάλη αγκαλιά που λαμβάνει από φίλους και γνωστούς στη Σητεία, εν τω μεταξύ οι ανάγκες είναι υπαρκτές και η ίδια αποφάσισε να απευθύνει μία δημόσια "αγγελία", δηλώνοντας διαθέσιμη για λάντζα, baby sitting, φροντίδα ηλικιωμένων, εργασία σε κατάστημα, φιλοξενία ζώων και άλλα.

Με έναν νοσταλγικό, ίσως, τόνο η Τζένη Χειλουδάκη κάνει μία σύντομη αναδρομή στο παρελθόν, κάνοντας και μια αυτοκριτική ταυτόχρονα για τα (πολλά) χρήματα που πέρασαν από τα χέρια της: "Χρόνια ολάκερα τα πάντα έρχονταν εύκολα στη ζωή μου και το χρήμα τσουβαλια στα πόδια μου.   Με κοστος ψυχής και σώματος αλλά εύκολα με αποτέλεσμα να μην το σέβομαι καθόλου".

Τώρα στα 54 της χρόνια, η γνωστή και αγαπητή στη Σητεία Τζένη Χειλουδάκη, λίγες μέρες μετά την επιτυχημένη φιλανθρωπική εκδήλωση που τα είχε ... όλα - επίδειξη μόδας, μουσική, χορό και άλλα - λέει πως "ήρθε ο καιρός να ιδρώσω και να νιώσω αυτό που βιώνουν μυριάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Ώστε να έχω το δροσερό μου νερό όταν το χρειάζομαι το ψωμάκι στο τραπέζι μου και να μην έχω κάθε μήνα το άγχος να ταισω τα ζωάκια μου η να πληρώσω το κινητό η τον καπνό μου. Ψάχνω δουλειά λοιπόν στη Σητεία μου και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι πλένω καλά τά πιάτα και είμαι καθαρή επίσης μπορώ να φροντίσω για λίγες ώρες την ηλικιωμένη συγγενή σας να φιλοξενήσω τα ζωάκια σας η να κάνω μπέιμπι σιτινγκ στα παιδάκια σας.  Επίσης δεν θα με χαλούσε καθόλου να καθαρίζω ένα γραφείο  η και να μένω στα ψιλικά σας η στο μαγαζί σας μέχρι να επιστρέψετε.   Κάνω άψογες δημόσιες σχέσεις και πιστεύω πια ότι είμαι ιδιαίτερα αγαπητή"

τζένη χειλουδάκη

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ