Ηράκλειο: Παράταση για τις αιτήσεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

Newsroom
Newsroom

Μέχρι πότε θα ισχύσει;

Παράταση στην υποβολή αιτήσεων για τη φιλοξενία βρεφών και νηπίων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου, εξέδωσε ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Όπως τονίζεται:

"Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων βρεφών και νηπίων μέχρι τη Δευτέρα 05/06/2023 στις 23:59.

Διευκρινίσεις:

Για μονογονεϊκές οικογένειες: Συμπληρώνονται στοιχεία και αναρτώνται δικαιολογητικά Μόνο του ενός γονέα.

Για τα Εκκαθαριστικά έτους 2023 (φορ έτος 2022): Σε περίπτωση που δεν έχει εκδοθεί μέχρι την λήξη της προθεσμίας, αναρτάται μια ΥΔ με το κατά προσέγγιση καθαρό οικ. εισόδημα (μαζί με τυχόν επιδόματα). Το εκκαθαριστικό δύναται να αναρτηθεί και αργότερα όταν θα ανοίξει ξανά η πλατφόρμα για διορθωτικές ενέργειες φακέλων έπειτα από έλεγχο δικαιολογητικών. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας και ενδεχομένως στο email που έχουν δηλώσει στην πλατφόρμα.

Για το εισόδημα: δηλώνεται το συνολικό καθαρό οικογενειακό επιπροσθέτως οποιαδήποτε επιδόματα και συμπληρώνεται στο σύστημα χωρίς δεκαδικά και χωρίς σημεία στίξης.

Για την Ονομασία Παιδιών: Σε περιπτώσεις που έχει δοθεί όνομα σε κάποιο παιδάκι αλλά στο σύστημα μας παραμένει Άρρεν ή Θήλυ, δεν επηρεάζει την διαδικασία μοριοδότησης, μπορεί να μείνει ως έχει.

Για την απόδειξη εργασίας σε μητέρες που βρίσκονται σε άδεια λοχείας/κύησης: Αναρτάται βεβαίωση εργοδότη συνοδευόμενη από το/α έγγραφο/α της άδειας.

Για τις επιλογές ΚΕΠΑ: Υπάρχει δυνατότητα δήλωσης μέχρι τρία ΚΕΠΑ. Οι επιλογές ανοίγουν πατώντας το πεδίο "Προσθήκη Χώρου".

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ