Το ΙΤΕ για την απώλεια του Μιχάλη Παπαδάκη

Το ΙΤΕ για την απώλεια του Μιχάλη Παπαδάκη

"Αφήνει έντονο το αποτύπωμά του, καθώς υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής και πολύτιμος σύμβουλος για την ανάπτυξη της έρευνας και της τεχνολογίας στην Ελλάδα"

To Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη του για την απώλεια του "αγαπημένου φίλου, στενού και εξαίρετου συνεργάτη, Μιχάλη Παπαδάκη, που έφυγε από τη ζωή έπειτα από γενναία μάχη με τον καρκίνο".

Στην ανακοίνωση του Ιδρύματος επισημαίνεται:

Μιχάλης αποτελούσε μέλος της ευρύτερης οικογένειας του ΙΤΕ και της ερευνητικής κοινότητας της Κρήτης, και αφήνει έντονο το αποτύπωμά του, καθώς υπήρξε ένθερμος υποστηρικτής και πολύτιμος σύμβουλος για την ανάπτυξη της έρευνας και της τεχνολογίας στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία στο ΙΤΕ, από τη θέση του οικονομικού υπευθύνου για τη δραστηριότητα της Θαλάσσιας Βιολογίας στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ιδρύματος. Υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Βιολογίας Κρήτης (ΙΘΑΒΙΚ), αργότερα ΕΛΚΕΘΕ, του οποίου διετέλεσε οικονομικός και διοικητικός διευθυντής. Παράλληλα, υπήρξε πρωτεργάτης και οραματιστής για την ίδρυση του Ενυδρείου Κρήτης, του οποίου διετέλεσε διευθυντής έως σήμερα.   

Το ΙΤΕ εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του Μιχάλη Παπαδάκη, του οποίου η μνήμη θα παραμείνει άσβηστη".

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ