Και φέτος η εκδήλωση για τη θρυλική απαγωγή του Στρατηγού Κράιπε
Την Κυριακή 26 Απριλίου
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατσίδων για μία ακόμη χρονιά, σε συνεργασία με τον Δήμο Αρχανών - Αστερουσίων, θα τιμήσει την μνήμη όλων όσοι συμμετείχαν στην θρυλική απαγωγή του Γερμανού Στρατηγού Κράιπε που έγινε στην περιοχή την 26η Απριλίου 1944.
Την Κυριακή 26 Απριλίου στις 11.00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της απαγωγής στις Πατσίδες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο
Image
Πανηγυρικός χαιρετισμός και ομιλία από τον κ. Γιώργο Α.Καλογεράκη Δρ Ιστορίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων -Εκπαιδευτικός.
"Είναι πολύ σημαντικό να μην ΞΕΧΝΑΜΕ αυτές τις σημαντικές ημερομηνίες και τους ανθρώπους που έδωσαν τον αγώνα τους ακόμα και την ζωή τους για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.
Πολιτιστικός Σύλλογος Πατσίδων
- Ηράκλειο: Ολοκληρώνονται 27 υπερυψωμένες διαβάσεις - 19 νέες «έξυπνες» διαβάσεις έξω από σχολεία
- Ηρ. Ζωγραφάκης: «Η στρατηγική πωλήσεων στο εξωτερικό είναι μονόδρομος» - Το Rumours και η εξωστρέφεια της Ποτοποιίας Ζωγραφάκη (μέρος Β')
- Επίκαιρη ερώτηση Συντυχάκη για τη στήριξη των ελαιοπαραγωγών της Κρήτης
