Κάλεσμα σε συγκέντρωση συζήτησης για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Newsroom
Newsroom

Η ανακοίνωση του Συλλόγου

Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προσκαλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στην προγραμματισμένη συγκέντρωση των φορέων της περιοχής, προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις γύρω από το νοσοκομείο Ιεράπετρας αλλά και τον σχεδιασμό των δράσεων.

Η ανακοίνωση

Αγαπητοί φίλες και φίλοι ο αγώνας μας για τη διάσωση των υπηρεσιών υγείας του τόπου μας βρίσκεται σε ιστορικής σημασίας σημείο , μιας και ο νέος νόμος για την υγεία , που ουσιαστικά καταργεί το ΕΣΥ , μετατρέπει το Νοσοκομείο μας σε απλό σταθμό Α’ βοηθειών και μάλιστα υποστελεχωμένο.

Οι συνέπειες που θα ακολουθήσουν στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου μας δεν απασχολούν τους ιθύνοντες , απασχολούν όμως όλους εμάς , τις οικογένειές μας , τις υπηρεσίες και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σ όλη την νότια πλευρά της Κρήτης, το μέλλον των παιδιών μας!

Για τον λόγο αυτό ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας προγραμμάτισε συγκέντρωση με όλους τους φορείς της περιοχής μας, με μοναδικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις γύρω από το νοσοκομείο μας και τον σχεδιασμό των δράσεών μας για την σωτηρία του.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε στην συγκέντρωση αυτή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στην αίθουσα Μελινάκι του Δήμου μας στις 5μ.μ.

Η παρουσία όλων είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ!

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ