"Καμπανάκι" για τους "στρατηγικούς κακοπληρωτές" νερού

"Καμπανάκι" για τους "στρατηγικούς κακοπληρωτές" νερού

Κάποιοι έχουν να πληρώσουν λογαριασμό ύδρευσης “πάνω από δύο χρόνια”!

Μία τελευταία ευκαιρία στους “στρατηγικούς κακοπληρωτές” να σπεύσουν να διακανονίσουν τις οφειλές τους δίνει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηρακλείου.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ως φαίνεται, για ορισμένους, αφού σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Cretalive ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Γιώργος Βουρεξάκης, κάποιοι έχουν να πληρώσουν λογαριασμό νερού “πάνω από δύο χρόνια”!

Το φαινόμενο αυτό, όπως λέει ο ίδιος, παρατηρείται σε σχεδόν 100 πολυκατοικίες της πόλης, προκαλώντας προβληματισμό στους ιθύνοντες της ΔΕΥΑΗ.

“Ζητάμε από τους ανθρώπους αυτούς να έρθουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους. Δεν πάει άλλο. Ορισμένοι κοντεύουν τρία χρόνια που έχουν να πληρώσουν λογαριασμό”, υπογραμμίζει ο κ. Βουρεξάκης.

Η Δημοτική Επιχείρηση επί του παρόντος, όπως συμπληρώνει ο κ. Βουρεξάκης, θα αρκεστεί σε προειδοποιήσεις. Εάν όμως και πάλι παρατηρηθεί απροθυμία από πλευράς καταναλωτών, τότε θα έχουμε σίγουρα αφαιρέσεις υδρομέτρων, σχέδιο το οποίο “θα πάρει τον δρόμο” του, λέει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ΔΕΥΑΗ, που κλείνει επισημαίνοντας ότι πλην των στρατηγικών κακοπληρωτών, “οι υπόλοιποι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα”.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ