Κάτι νέο ήρθε στο Ηράκλειο: Το DCD είναι ο προορισμός σας!

Απολαύστε το αγαπημένο τηγανητό κοτόπουλο της πόλης

Δεν ήταν λίγες οι φορές που αναζητήσατε κάτι το ξεχωριστό που πάντα σας έλειπε. Εκείνο το λαχταριστό fast food από τις ταινίες του εξωτερικού. Αυτές τις επιθυμίες θα τις ικανοποιήσει το Daily Chicken Diner. Το αγαπημένο τηγανητό κοτόπουλο της πόλης βρίσκεται κοντά σας με μενού μεγάλης ποικιλίας για όλα τα γούστα και απολαυστικούς συνδυασμούς σε χορταστικές μερίδες για όλη την οικογένεια.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι το DCD προσφέρει αποκλειστικά ποιοτικό φαγητό καθώς όλες οι φτερούγες, τα φιλέτα και οι κοτομπουκιές προέρχονται από φρέσκα ντόπια κοτόπουλα που παρασκευάζονται επί τόπου και προσφέρονται ολόφρεσκα και λαχταριστά στον δίσκο σας.

Οι γευστικές επιλογές του DCD είναι πολλές. Τραγανά φιλέτα ή μπουτάκια, τραγανές φτερούγες πικάντικες και μη, συνδυάζονται ιδανικά σε έτοιμα μενού και combos με τις αγαπημένες country-style πατάτες. Το χαρακτηριστικό, όμως, του μενού ο εμβληματικός "κουβάς" ή αλλιώς το περίφημο "Chicken Bucket".

DCD

Όπως επισημαίνει ο κος Νίκος Νικολιδάκης, ιθύνων νους πίσω από το DCD με το χαρακτηριστικό κοκοράκι, το γνήσιο american-style φαγητό παρασκευασμένο με ποιοτικά υλικά, ήταν η γευστική πρόταση που έλειπε από την πόλη.

Το νέο αυτό brand ιδρύθηκε σε μία δύσκολη συγκυρία για επιχειρηματικά εγχειρήματα, λόγω της πανδημίας. Όμως, οι Ηρακλειώτες έχουν ήδη "αγκαλιάσει" τη νέα προσπάθεια δοκιμάζοντας τις νέες τραγανές προτάσεις του DCD. Ο χώρος του DCD βρίσκεται στην Ούλωφ Πάλμε 73 σε έναν μοναδικό χώρο που εκπέμπει τον διεθνή αέρα, ακριβώς όπως βλέπουμε στις ταινίες.

Όπως μάθαμε σύντομα το DCD θα επεκταθεί σε νέο σημείο σε κεντρική λεωφόρο του Ηρακλείου, ικανό να εξυπηρετεί την πόλη με όλες τις τραγανές απολαύσεις. Μην αργήσετε να επισκεφθείτε το DCD και γνωρίστε το πιο νόστιμο και τραγανό μενού που έχετε φανταστεί. Εναλλακτικά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Daily Chicken Diner “www.dailychicken.gr” ή καλέστε το τηλεφωνικό κέντρο στο 2810 360202 για παραγγελίες delivery.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ