Κλ. Μαρουσάκης: «Θυμίζει “Ντάνιελ” η κακοκαιρία της Κρήτης»

Ο μετεωρολόγος προειδοποιεί για έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες στην Κρήτη και εκτιμά ότι θα πέσουν επιπλέον 250 τόνοι νερού στο νησί - "Δεν τελειώνει ακόμη η κακοκαιρία"

Ξεκινά τις επόμενες ώρες το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει με σφοδρότητα την Κρήτη και σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη εκτιμάται ότι τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα δώσουν επιπλέον 200 με 250 τόνους νερού στο νησί.

Στο μεταξύ, ένα τρίτο βαρομετρικό θα "χτυπήσει" την Κυριακή και θα ολοκληρώσει τον κύκλο του τη Δευτέρα. Για τον λόγο αυτό, ο μετεωρολόγος προειδοποίησε πως τα επόμενα τρία 24ωρα χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. 

Ως προς τα αίτια του κύματος κακοκαιρίας ο Κλέαρχος Μαρουσάκης θυμίζει την κακοκαιρία Daniel, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ο όγκος νερού που θα έχει πέσει μέχρι τη Δευτέρα μπορεί να ανέρχεται και σε 400 με 500 τόνους ανά στρέμμα.

Glomex Video

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Πηγή:ieidiseis.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση