Κλίμα ενότητας και ομοψυχίας στην παράταξη Καραμαλάκη

Newsroom
Newsroom

Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων

Νέα ευρεία σύσκεψη της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας» πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Galaxy, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, αντάλλαξαν απόψεις για διαδικαστικά θέματα πριν τις εκλογές, ενώ παράλληλα τονίστηκε το κλίμα ενότητας που κυριαρχεί. 

Καραμαλάκης σύσκεψη

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης, ευχαρίστησε τους υποψηφίους του για την εξαιρετική και άοκνη προσπάθεια που καταβάλλουν, από τη στιγμή που εντάχθηκαν στον συνδυασμό και παράλληλα τους κάλεσε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου όλοι μαζί σαν μία γροθιά, να καταφέρουν να κάνουν πράξη το όραμα του συνδυασμού για ένα σύγχρονο, ανθρώπινο και ευρωπαϊκό Ηράκλειο.

Καραμαλάκης σύσκεψη

«Βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. Σας ευχαριστώ θερμά για την προσπάθεια που καταβάλλετε όλο αυτό το διάστημα με σκοπό να καταφέρουμε να κάνουμε πράξη το όραμά μας για ένα καλύτερο μέλλον για τους κατοίκους του Ηρακλείου. Επαναλαμβάνω πως στόχος μας, είναι ένας Δήμος ισόρροπα αναπτυγμένος, με διαφάνεια και αξιοκρατία, με επίκεντρο τον πολίτη και τις ανάγκες του, για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, μια πόλη με ασφάλεια για όλους και όλες».

Καραμαλάκης σύσκεψη

Καραμαλάκης σύσκεψη

Καραμαλάκης σύσκεψη

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ