Κόβει την πίτα της και βραβεύει την Αθηνά Σφακάκη, η ΙΑΚΕ

Newsroom
Newsroom

Εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ΙΑΚΕ και βράβευση της κυρίας Αθηνάς Ν. Κυριακάκη – Σφακάκη, Ξεναγό – Συνταξιούχο Τραπεζικό – Συγγραφέα

Το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών (Ι.Α.Κ.Ε.) καλεί τα μέλη και τους φίλους του, στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 6:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Ibis Styles Heraklion Central (Κορωναίου 26 και Αγίου Τίτου), προκειμένου να κόψει την πίτα του και να τιμήσει  την κυρία Αθηνά Ν. Κυριακάκη - Σφακάκη για την προσφορά της στην κοινωνία και στον πολιτισμό.

Το Ι.Α.Κ.Ε., ήδη, στο πλαίσιο των δράσεών του και πρωτίστως στα πανελλήνια και διεθνή συνέδριά του, έχει τιμήσει κατά καιρούς διάφορες προσωπικότητες, για τη συμβολή τους στην επιστήμη, στην έρευνα και στη δημόσια ζωή. Έχοντας ως καταστατική στόχευση την προβολή και την ανάπτυξη των Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, θεωρεί ως θεμελιώδες χρέος του την έκφραση τιμής και ευγνωμοσύνης σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει ή διακριθεί στα πεδία αυτά. 

Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ι.Α.Κ.Ε. επέλεξε ομόφωνα να τιμήσει την κυρία Αθηνά Ν. Κυριακάκη - Σφακάκη, για την πολύτιμη συμβολή και προσφορά της στην κοινωνία μας, στον εθελοντισμό και στον πολιτισμό. 

ιακε σφακάκη βράβευση

Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν φίλοι και μέλη του ΙΑΚΕ και  θα μιλήσουν οι: 

 

Ελένη Μαράκη, Πρόεδρος Ι.Α.Κ.Ε. και Σύμβουλος Εκπαίδευσης

Μανόλης Παπαδάκης, Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Ξεναγών Κρήτης και Σαντορίνης. Εθνικός Εκπαιδευτής Ξεναγών WFTGA (WFTGA της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ξεναγών)

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό. Το Ι.Α.Κ.Ε. προσκαλεί τα μέλη του, τους πολίτες του Ηρακλείου και κάθε ενδιαφερόμενο να την παρακολουθήσει και να συμμετάσχει στην απόδοση τιμής στην κ. Αθηνά Ν. Κυριακάκη - Σφακάκη. 


 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ