Κοινή σύσκεψη για τα προβλήματα του κρασιού

Κοινή σύσκεψη για τα προβλήματα του κρασιού

Με πρωτοβουλία της Ένωσης Ηρακλείου και της Ένωσης Πεζών

Κοινή σύσκεψη για τα προβλήματα που καταγράφονται στον τομέα του οίνου συγκαλούν το απόγευμα της Παρασκευής η Ένωση Ηρακλείου και η Ένωση Πεζών. Οι δύο οργανώσεις απευθύνουν σε επιστολή τους, πρόσκληση συμμετοχής στη σύσκεψη τόσο στους βουλευτές του νομού Ηρακλείου, όσο και στον Περιφερειάρχη Κρήτης.

Στη σχετική επιστολή τους σημειώνουν τα εξής:

«Σας καλούμε  στην από κοινού σύσκεψη των Οργανώσεών μας  «Α.Ε.Σ. Ένωση Ηρακλείου ΑΕ» και « Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών ΑΕΣ ΑΕ», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020 στις 19:30 στα κεντρικά γραφεία  της ΕΑΣΗ στη Λ. 62 Μαρτύρων 146 στο Ηράκλειο, προκειμένου να σας εκθέσουμε τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί στον κλάδο οίνου και πλήττουν οικονομικά τους φορείς μας, όπως το μέτρο της απόσταξης κρίσης το οποίο τρέχει το Υ.Α.Α.Τ.

Δεδομένου ότι η περίοδος που διανύουμε είναι περίοδος συγκομιδής και το μέγεθος των Οργανώσεών μας είναι κρίσιμο μέτρο για την ομαλή λειτουργία του κλάδου και την ορθή εφαρμογή της απόσταξης, η παρουσία σας και η συνδρομή σας κρίνεται επιτακτική και απαραίτητη».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ