Κοινωνική δράση του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Ηρακλείου για τον καρκίνο του μαστού

Newsroom
Newsroom

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο πλαίσιο του μήνα πρόληψης για τη συγκεκριμένη μορφή καρκίνου

Με αφορμή τον μήνα πρόληψης & ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τη Φώφη Γεννηματά, έναν ακριβώς χρόνο μετά την απώλειά της, η Νομαρχιακής Επιτροπή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ διοργάνωσε το Σάββατο ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Μιλάμε για τον Καρκίνο του μαστού».

Στη σχετική ανακοίνωση της οργάνωσης επισημαίνονται τα εξής:

"Η θαρραλέα Αντιγόνη Ανδρεάκη, δημοσιογράφος & παρουσιάστρια, μοιράστηκε μαζί μας την δικιά της ιστορία & επαφή με τον καρκίνο του μαστού. 

Ο Καθηγητής Γενικής Ιατρικής & Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης κύριος Χρήστος Λιονής, τόνισε ότι, στόχος είναι η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου καθώς και η ανάγκη εμπλοκής των φορέων, αλλά και του Υπουργείου Υγείας, για την ανάπτυξη προγραμμάτων πρόληψης στην κοινότητα και την διάχυση της γνώσης.

ΠΑΣΟΚ εκδήλωση

Την εκδήλωση προλόγισε η Μαρία Καναβάκη, Αντιδήμαρχος Ηρακλείου - μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και τον συντονισμό είχε ο δημοσιογράφος Σωτήρης Μεταξάς.

Ευχαριστούμε θερμά το Μαρινα Καφέ και τον υπεύθυνο, κύριο Μιχάλη Ριζικιανάκη για την φιλοξενία της εκδήλωσης στον χώρο τους, τον κύριο Σάκη Βρουχάκη για την ηχητική κάλυψη, τα Costis patisserie-boulangerie για τα υπέροχα εδέσματα. 

ΠΑΣΟΚ εκδήλωση

Οι κοινωνικές μας δράσεις με επίκεντρο την Γυναίκα θα συνεχιστούν".

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ