Κοινωνικό Φαρμακείο: "Να το πιάσουμε από την αρχή...!"
Επαναλειτουργεί το Κοινωνικό Φαρμακείο μετά τη φωτιά στα "λευκά" κτίρια
Έξι μήνες σχεδόν μετά την καταστροφική φωτιά στα "λευκά" κτίρια του Πανεπιστημίου Κρήτης στη Λ. Κνωσσού ήρθαν τα ευχάριστα νέα για τη λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου Αλληλεγγύης Ηρακλείου. Υπενθυμίζεται ότι μετά τη φωτιά του Σεπτεμβρίου η λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου είχε σταματήσει γιατί είχαν προκύψει ανυπέρβλητα προβλήματα στη λειτουργία της δομής.
Μετά τις πολλές εκκλήσεις του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης ήρθαν τα καλά νέα, μιας και παραχωρήθηκε από το Πανεπιστήμιο Κρήτης ένας νέος χώρος για να στεγαστεί. Ωστόσο, τον νέο κτίσμα χρειάζεται επιδιορθώσεις, που έχουν προκύψει λόγω φθοράς και υγρασίας.
Το Δίκτυο μέσω της σελίδας του στο Facebook, ανακοινώνει τα καλά νέα αλλά απευθύνει μία έκκληση σε τεχνικούς για βοήθεια προκειμένου να αποκατασταθούν γρήγορα οι φθορές.
"Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επανεκκίνηση του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης - Κοινωνικό Ιατρείο - Φαρμακείο Αλληλεγγύης Ηρακλείου.
Μετά από τις συνεχείς προσπάθειες και εκκλήσεις που δημοσιοποιήσαμε επανειλημμένως για ανεύρεση χώρου, η λύση ήρθε ξανά από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το οποίο μας παραχώρησε νέο χώρο, πλησίον στα παλιά του κτήρια.
'Οπως είναι επόμενο, όμως, το κτίσμα χρειάζεται κάποιες τεχνικές εργασίες, προκειμένου να γίνει λειτουργικό ως προς τη χρήση για την οποία προορίζεται, καθώς και επιδιορθώσεις, λόγω φθοράς και υγρασίας του κτηρίου.
Αναζητούμε και καλούμε, λοιπόν, τεχνικούς για κάθε είδους οικοδομικής εργασίας, που θα μπορούσαν να προσφέρουν με τις γνώσεις τους και την εργασία τους στο Δίκτυο μας.
Και, όπως κάθε φορά, όλοι μαζί, σε κάθε μας μεγάλη ή μικρή προσπάθεια, για το υψηλότερο και το ανέφικτο, έτσι καλούμαστε και τώρα...
Να το πιάσουμε από την αρχή...!!!"
- N. Ηγουμενίδης: Ισχυροποίηση της Κρήτης στον τουρισμό με πλεονέκτημα την κρητική διατροφή
- Ριπές ανέμου έως και 100χλμ την ώρα στην Κρήτη - Προβλήματα αλλά και...εντυπωσιακοί νεφικοί σχηματισμοί!
- Λύση για την κυκλοφορία επί του ΒΟΑΚ στα Μεγάλα Χωράφια