Επαναλειτουργεί η Παιδοψυχιατρική Κλινική - Το Σάββατο στο Ηράκλειο ο Μ.Χρυσοχοΐδης

Newsroom
Newsroom

Θα προηγηθεί επίσκεψη του υφυπουργού αρμόδιου για θέματα ψυχικής υγείας, Δ. Βαρτζόπουλος - Σε δραματική κατάσταση και η Ψυχιατρική Κλινική

Επαναλειτούργησε η Παιδοψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ μετά το προσωρινό λουκέτο που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων και ώθησε σε μια λύση προσωρινή και ανάγκης: τον ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού με γιατρό από την Αθήνα, για διάστημα ενός μήνα. Η γιατρός αναμένεται την Τρίτη στο ΠΑΓΝΗ και θα συνδράμει στις εφημερίες.

Εν τω μεταξύ το Σάββατο 15 Ιουλίου αναμένεται στην Κρήτη ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε επίσκεψη που θα ακολουθήσει αυτής του υφυπουργού αρμόδιου για θέματα ψυχικής υγείας, Δ. Βαρτζόπουλου.

"Θερμή" υποδοχή στον υφυπουργό

Όπως έχει γράψει ήδη το Cretalive, την Τρίτη οι εργαζόμενοι θα προχωρήσουν σε προειδοποιητική στάση εργασίας, με φόντο την επίσκεψη στο Ηράκλειο του Υφυπουργού Υγείας, αρμόδιου για θέματα ψυχικής υγείας, Δημήτρη Βαρτζόπουλου για το "καυτό" θέμα της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου.

Ο κ.Βαρτζόπουλος, σύμφωνα με τις πληροφορίες θα επισκεφθεί - σύμφωνα με πληροφορίες - τόσο την Παιδοψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ όσο και την Ψυχιατρική που επίσης λειτουργεί στο "κόκκινο" με τα ράντζα να αποτελούν τον τραγικό κανόνα για την κλινική που βρίσκεται σε δραματική κατάσταση.

 

Δείτε επίσης:

Στο Ηράκλειο, αύριο, ο Υφυπουργός Υγείας - "Θερμή" υποδοχή ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ

"5000 άνθρωποι στη λίστα αναμονής για ένα χειρουργείο" στο ΠΑΓΝΗ!

Ανοίγει προσωρινά από Δευτέρα η παιδοψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ

Παιδοψυχιατρική ΠΑΓΝΗ: Κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε!

Παιδοψυχιατρική: ο άθλος των δύο γιατρών, που ξεπέρασαν εαυτούς και το αδιέξοδο

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ