Μαμουλάκης: Αγανάκτηση στον αγροτικό κόσμο για τις περικοπές των επιδοτήσεων

Μαμουλάκης: Αγανάκτηση στον αγροτικό κόσμο για τις περικοπές των επιδοτήσεων

Με αφορμή την δυσάρεστη έκπληξη που περίμενε χιλιάδες παραγωγούς όταν διαπίστωσαν ότι κόπηκαν χρήματα από τις επιδοτήσεις τους, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση της ΝΔ επιφύλαξε μια ακόμα δυσάρεστη έκπληξη για τους αγρότες μας, περικόπτοντας αιφνιδίως τις επιδοτήσεις που όλοι ανέμεναν. Αυτό το πρωτοφανές γεγονός, πέρα από απαράδεκτο, είναι και αδικαιολόγητο, αφού τέτοιες κρατήσεις, δεν προβλέπονται από κανέναν κανονισμό. Δημιουργεί δε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα σε χιλιάδες μικρούς παραγωγούς που λαμβάνουν επιδότηση η οποία κυμαίνεται στο όριο των 250 €, που κινδυνεύουν να μην πάρουν ούτε ευρώ σε αυτή την πληρωμή.

Καλούμε την κυβέρνηση να δει με σοβαρότητα το μείζον ζήτημα που η ίδια δημιούργησε και να επανορθώσει άμεσα. Ειδικά αυτή την περίοδο των εορτών, εν μέσω και της πανδημίας, δεν έχει το δικαίωμα να κάνει τέτοια… «δώρα» στους ανθρώπους που μοχθούν για να διατηρήσουν ζωντανό τον πρωτογενή μας τομέα».

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ