Μαρία Καναβάκη: Έχουμε ουσιαστικές λύσεις για τα προβλήματα των κατοίκων στα Δειλινά

Newsroom
Newsroom

Επίσκεψη της υποψήφιας Δημάρχου Ηρακλείου στην ιστορική συνοικία των Δειλινών

Ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι των Δειλινών στην υποψήφια Δήμαρχο Ηρακλείου, Μαρία Καναβάκη και σε υποψήφιους της δημοτικής παράταξης "Ηράκλειο Για Σένα" κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησαν.

Η Μαρία Καναβάκη συναντήθηκε με τον ιερέα της Ενορίας, με εκπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής αλλά και με στελέχη της εκπαιδευτικής κοινότητας των Δειλινών.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα "θερμό" κλίμα με μοναδικό γνώμονα, όπως σημείωσε η υποψήφια Δήμαρχος, την εμπεριστατωμένη ανάλυση των προβλημάτων καθημερινότητας που οι κάτοικοι των Δειλινών αντιμετωπίζουν.

kana

Η επικεφαλής της παράταξης "Ηράκλειο Για Σένα" άκουσε με προσοχή τους κατοίκους και τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων που της έθεσαν κυρίως ζητήματα σχολικής στέγης,  καθημερινότητας και κοινωνικής προστασίας.

kanav

"Τα Δειλινά είναι μια ιστορική συνοικία του Ηρακλείου. Τα γνωρίζουμε καλά και ξέρουμε τα ζητήματα που υπάρχουν. Θα είμαστε εδώ με ειλικρίνεια και πραγματικό ενδιαφέρον για  να προσπαθούμε δίπλα σας να βελτιώσουμε την καθημερινότητα σας. Να αναβαθμίσουμε και να ομορφύνουμε την περιοχή αλλά και να ενισχύσουμε το "πέπλο" κοινωνικής προστασίας των κατοίκων", ανέφερε σε δήλωσή της η υποψήφια Δήμαρχος.

Στάθηκε ιδιαίτερα στο θέμα της σχολικής στέγης, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτό το μεγάλο σχολικό συγκρότημα της περιοχής αντιμετωπίζει προβλήματα για τα οποία η Δημοτική Αρχή Ηρακλείου οφείλει να ενδιαφερθεί ουσιαστικά.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ