Μάθημα σε αίθουσες του ΚΕΚ Επιμελητηρίου προσεχώς για τους μαθητές του Γερωνυμάκειου

Μάθημα σε αίθουσες του ΚΕΚ Επιμελητηρίου προσεχώς για τους μαθητές του Γερωνυμάκειου

Αποφασίστηκε η παραχώρηση έξι αιθουσών για την προσωρινή κάλυψη των αναγκών των μαθητών του 24ου και 31ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου

Την παραχώρηση έξι αιθουσών για τις προσωρινές ανάγκες φοίτησης των μαθητών του 24ου και 31ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου αποφάσισε ομόφωνα κατά την έκτακτη συνεδρίασή της η Διοικητική Επιτροπή του ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Κύριο μέλημα για τη Διοίκηση του ΚΕΚ είναι να διασφαλιστεί από τον Δήμο Ηρακλείου ότι θα αναλάβει πλήρως την ευθύνη για την ασφάλεια των μαθητών με μια σειρά μέτρων, ώστε να μην κινδυνεύουν τα παιδιά.

Παράλληλα επιζητεί να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία  του ΚΕΚ κατά τις πρωινές ώρες, με την επιστροφή προς χρήση από το ΚΕΚ, των αιθουσών που έχει παραχωρήσει στο ΕΠΑΛ και παραμένουν αναξιοποίητες, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο του.

Να σημειωθεί ότι η Διοίκηση του ΚΕΚ ουδέποτε αρνήθηκε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση των αιθουσών, αντίθετα έθεσε το θέμα αμέσως σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και καλεί τον Δήμο να συνυπογράψει μνημόνιο συνεργασίας  που θα διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και των Σχολείων και του ΚΕΚ.

 

Δείτε επίσης

Την Παρασκευή αποφασίζει η διοίκηση του ΚΕΚ για το Γερωνυμάκειο

Στα "κάγκελα" οι γονείς του Γερωνυμάκειου ενώ αναζητούνται λύσεις

Επιστροφή στα θρανία για τους μαθητές του 7ου Δημοτικού σχολείου Ηρακλείου

Οι "άστεγοι" μαθητές και η ανέφικτη λύση

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ