Μαθητές από τρεις χώρες στην Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus

Μαθητές από τρεις χώρες στην Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus
Newsroom
Newsroom

Tο Γυμνάσιο Αρχανών με μαθητές από την Σλοβακία, την Ιταλία και την Πορτογαλία συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS, “Children’s Rights in Digital Stories”

Την Περιφέρεια Κρήτης, επισκέφθηκαν εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες από την Σλοβακία, την Ιταλία και την Πορτογαλία, που μετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS, με τίτλο “Children’s Rights in Digital Stories”, μαζί με το Γυμνάσιο Αρχανών.

Τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας υποδέχτηκε εκ μέρους του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, η Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Νέας Γενιάς, Έφη Κουτεντάκη.

Η Αντιπεριφερειάρχης, εξέφρασε τη χαρά της που υποδέχεται τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα και τόνισε τη σπουδαιότητα ανάλογων δράσεων στην επικοινωνία, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και τη συνέργεια των ευρωπαίων πολιτών. 

«Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε ότι αγωνίζεστε για πανανθρώπινα δικαιώματα και αξίες. Είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψετε στις πατρίδες σας, με τις καλύτερες εντυπώσεις για την Κρήτη, την Ελλάδα και τους ανθρώπους της και ότι θα θέλετε να έρθετε ξανά. Η Περιφέρεια Κρήτης είναι στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε στη διάρκεια της παραμονής σας εδώ», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης και αποχαιρέτησε τους επισκέπτες, αφού τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ