Με επιτυχία το Art Event του Δικτύου Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης

Newsroom
Newsroom

Πραγματοποιήθηκε στις Αρχάνες με μεγάλη συμμετοχή κόσμου

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση το Δίκτυο Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχανών ολοκλήρωσε την εκδήλωση ART EVENT πού πραγματοποιήθηκε  στις 2 και 3 Δεκεμβρίου στον Πολιτιστικό Κέντρο Αρχανών για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Επιθυμία της DR Αμερίδου Iωάννας,(νευρολόγος, εξαίρετη επιστήμων), η οποία πρότεινε να προσφέρει τις πήλινες χειροποίητες κατασκευές της στην εν λόγω εκδήλωση ήταν να γίνει στις όμορφες Αρχάνες. Μαζί με την DR Αμερίδου φίλες του Δικτύου, προσέφεραν υπέροχα χειροποίητα καλλιτεχνήματα (γούρια, κοσμήματα, πίνακες, στεφάνια, κεντήματα και άλλα).Η πρόεδρος Σκεύω Μπιζιώτη στον χαιρετισμό της ανέφερε ότι οι Αρχάνες από την αρχαιότητα υπήρξαν λίκνο πολιτισμού και δημοκρατίας.

Στην ανακοίνωση το Δίκτυο αναφέρει επίσης:

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αρχανών για την παραχώρηση των ωραίων αιθουσών. Τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κο Γιάννη Ντουράκη  για την άριστη συνεργασία του. Τον καταξιωμένο λυράρη κ. Ρός Ντέιλι με τους συνεργάτες του για το μουσικό ταξίδι πού μας πρόσφερε. Τούς λυράρηδες και το χορευτικό συγκρότημα πού ομόρφυναν την εκδήλωση. Τις κυρίες  Ελένη Σηφάκη, Μαριάνθη Σφακιανάκη, Σοφία Δημοπούλου, Πόπη Ζειμπεκάκη, Κατερίνα Λεβεντάκη, Ιωάννα Μαργαριτάκη, Κωνσταντίνα Τριανταφυλλάκη, Δομινίκη Σωτηριάδου, Αθηνά Κουφογιωργάκη, Πόπη Μανανεδάκη και τον κ. Αντώνη Ουρειλίδη.Tην κα Μαρίνα και τον κ. Γιάννη στελέχη του Πολιτιστικού.

Οι ομιλίες της δρ. Ιωάννας  Αμερίδου και της  δρ. Βασιλικής Μπερή, έδωσαν μια άλλη διάσταση στην εκδήλωση προς μεγάλη ικανοποίηση των παρισταμένων.

Ευχαριστούμε  όλους και όλες, μέλη, φίλους και φίλες του Δικτύου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

αρχάνες Δίκτυο Παρέμβασης Γυναικών κρήτη
 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ