Με τους εμπόρους της Λ. Καλοκαιρινού η Μαρία Καναβάκη

Newsroom
Newsroom

Έγινε το ραντεβού που ζήτησε η υποψήφια Δήμαρχος Ηρακλείου

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των εμπόρων της λεωφόρου Καλοκαιρινού στο αίτημα της υποψήφιας Δημάρχου Ηρακλείου, Μαρίας Καναβάκη για μία συνάντηση μαζί τους.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, την Πέμπτη με βασικό θέμα την πεζοδρόμηση της λεωφόρου, κάτι που η υποψήφια Δήμαρχος ανέκαθεν υποστήριζε.

"Η Μαρία Καναβάκη ήταν πάντα δίπλα μας. Δεν τη γνωρίσαμε τώρα ούτε τώρα ενδιαφέρθηκε για μας για πρώτη φορά", τόνισαν με νόημα οι καταστηματάρχες.

Η ίδια είχε φροντίσει νωρίτερα να ενημερωθεί από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για το θέμα κι ενημέρωσε τους εμπόρους ότι είναι εν αναμονή εγκρίσεων η σχετική μελέτη.

Καναβάκη έμποροι

"Θα είμαι δίπλα σας. Θα παρακολουθώ στενά το θέμα κι όπου χρειαστείτε να πιέσουμε θα με βρείτε σύμμαχο", τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι καταστηματάρχες του άλλοτε κεντρικότερου εμπορικού δρόμου της πόλης αναγνώρισαν κάτι που ήξεραν, εξάλλου χρόνια τώρα, για εκείνη... Δηλαδή την αμεσότητα, τον δυναμισμό και την ξεκάθαρη στάση της!

Της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εκλογές κι εκείνη αντέτεινε: "Είμαστε Ηρακλειώτες και θέλουμε ένα όμορφο χρηστικό φιλικό ιστορικό κέντρο"!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ