Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο συνεργάζεται με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο συνεργάζεται με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Λαμπρινός: "Προχωράμε με δημιουργικούς στόχους παρά τις αντιξοότητες. Το Πολιτιστικό αρχίζει να αναπτύσσει την καλλιτεχνική και εμπορική του δυναμική"

Συνέντευξη Τύπου δόθηκε σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου οπότε και ανακοινώθηκε η νέα συνεργασία του δήμου Ηρακλείου με το Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.

Ακόμη παρουσιάστηκε το πρόγραμμα από σήμερα έως το τέλος του 2020 και παρουσιάστηκε αφιέρωμα για τη γέννηση του Μπετόβεν.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός από τη πλευρά του είπε: "Προχωράμε με δημιουργικούς στόχους παρά τις αντιξοότητες. Το Πολιτιστικό αρχίζει να αναπτύσσει την καλλιτεχνική και εμπορική του δυναμική"

H Βαγγελιώ Σχοιναράκη Ηλιάκη τόνισε:  "Πετύχαμε οι πολίτες να νιώθουν ασφάλεια. Τα πάντα λειτουργούν με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Θέλουμε να ακαλιαστει το σπουδαίο αυτό έργο από το σύνολο της κοινωνίας. Στο Πολιτιστικό γίνεται σπουδαία δουλειά κι αυτό επικυρώνεται από σπουδαίες εταιρίες"
 
Ο κ. Μύρων Μιχαηλίδης ανέφερε: "Υπήρξε τυπική και μόνο στασιμότητα και επανερχόμαστε δυναμικά. Πέρσι, από τον Δεκέμβρη μέχρι το Μάρτη είχαμε πολύπλευρη και δυναμική στήριξη από την κοινωνία. Αυτό που συμβαίνει το είδαμε ως πρόκληση. Το Πολιτιστικό είναι από τους πιο ασφαλείς χώρους για το κοινό. 
 
Οι κύκλοι του προγράμματος μας αγκαλιάζουν όλο το φάσμα της Τέχνης"
 
 
Xορηγός είναι η Aegean Airlines.
 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ