Μία ακόμα πιστοποίηση στο Café Marina Restaurant

Newsroom
Newsroom

Ο Πρόεδρος Κώστας Βαρβεράκης μιλά για τα στοιχεία που καθιστούν τη ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ συνώνυμο της υψηλής ποιότητας

Μία σημαντική πιστοποίηση που διασφαλίζει την καλύτερη παροχή υπηρεσιών αλλά και την ασφάλεια παρασκευής και διάθεσης τροφίμων, πήρε χθες Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, το Café Marina Restaurant της ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ στο Ενετικό λιμάνι της πόλης του Ηρακλείου.

Πιο συγκεκριμένα το κατάστημα  Café Marina Restaurant της Δημοτικής Επιχείρησης πιστοποιήθηκε για μία ακόμα χρονιά με το σύστημα ISO 22000:2018 Διαχείρισης Παρασκευής και Διάθεσης Τροφίμων και Ποτών. Με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους επισκέπτες αλλά και την ασφάλεια παρασκευής και διάθεσης τροφίμων εφαρμόζονται όλα τα πρότυπα ασφαλείας που αφορούν την παραλαβή πρώτων υλών, την παρασκευή και την διάθεση τους στους καταναλωτές.

Ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. κ. Κώστας Βαρβεράκης επεσήμανε ότι «η Δημοτική Επιχείρηση φροντίζει τόσο στο Café Marina Restaurant όσο και στο σύνολο των καταστημάτων της να προσφέρει όχι μόνο τα καλύτερα προϊόντα αλλά να παρέχει και τις καλύτερες υπηρεσίες. Στόχος μας είναι η ασφάλεια και η ποιότητα, στοιχεία που διασφαλίζουν την ικανοποίηση επισκεπτών και εργαζομένων, καθιστώντας τη ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ συνώνυμο της υψηλής ποιότητας».   


Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ