Μια σπουδαία διάκριση για τη συλλογική προσπάθεια 25 χρόνων

Ο Κρητικός Φούρνος Daily Bakery απέσπασε χρυσό βραβείο στα Cretan Taste Awards

Μία σημαντική διάκριση απέσπασε ο Κρητικός Φούρνος Daily Bakery καθώς κατέκτησε το χρυσό βραβείο (gold) στον νεοσύστατο θεσμό των Cretan Taste Awards που διοργανώθηκε από τον Δήμο Ηρακλείου και την Boussias με τη συμμετοχή αρκετών επιχειρήσεων του χώρου της εστίασης. Η χρυσή διάκριση αφορούσε στην ενότητα Best Places/Χώροι και ειδικότερα στην κατηγορία Φούρνοι και η απονομή έγινε στις 6 Δεκεμβρίου, στη διάρκεια πανηγυρικής τελετής που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο “Ατλαντίς”.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της βράβευσης, ο Κρητικός Φούρνος Daily Bakery διακρίθηκε για τη συμβολή του στην προώθηση της κρητικής γαστρονομίας και την ανάδειξη της Κρήτης ως κορυφαίου γαστρονομικού προορισμού. 

Το χρυσό βραβείο των Cretan Taste Awards αποτελεί άμεση αναγνώριση του πολυετούς συλλογικού μόχθου της οικογένειας του κ. Νίκου Νικολιδάκη και των συνεργατών της, δηλαδή των 160 μελών του προσωπικού στα 9 καταστήματα της αλυσίδας του Κρητικού Φούρνου Daily Bakery, επιβραβεύοντας την καθημερινή σκληρή δουλειά τους. Η διάκριση αυτή ως το αποτέλεσμα μιας συστηματικής και αποδοτικής ομαδικής προσπάθειας, ανήκει σε ολόκληρο το προσωπικό της επιχείρησης που έχει ταχθεί στην εξυπηρέτηση των Κρητικών με μοναδικά ποιοτικά προϊόντα. 

Με αυτήν ακριβώς τη συνεχή προσπάθεια ο Κρητικός Φούρνος Daily Bakery έχει καταστεί η καθημερινή συνήθεια των Κρητικών έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των καταναλωτών προάγοντας παράλληλα την αξία και τις παραδόσεις της κρητικής κουλτούρας.


 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ