Νέα κινητοποίηση στο Ρέθυμνο ενάντια στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας

Νέα κινητοποίηση στο Ρέθυμνο ενάντια στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας

Έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη στις 7:00 μ.μ. στο Δημαρχείο

Στην κινητοποίηση της ερχόμενης Πέμπτης 20 Μαΐου που έχει διοργανωθεί στο Ρέθυμνο, στις 7:00 το απόγευμα έξω από το Δημαρχείο συμμετέχει το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ρεθύμνου. Η κινητοποίηση γίνεται ενάντια στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας. Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Οικοδόμων αναφέρει:

"Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Μάιου σύσκεψη σωματείων και συνδικαλιστών, ύστερα από πρωτοβουλία του συνδικάτου οικοδόμων με θέμα αποτίμηση απεργίας της 6 Μάη και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα της κυβέρνησης για τα εργασιακά.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος μέλη της διοίκησης του συνδικάτου οικοδόμων με επικεφαλή τον πρόεδρο Στάθη Λουκάκη που έκανε και την εισήγηση της σύσκεψης. Επίσης το σωματείο υπαλλήλων περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου, το σωματείο καθαριστριών ιδιωτικών και δημόσιων κτιρίων Ν.Ρεθύμνου , η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου, το σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Ρεθύμνου και συνδικαλιστές από τους ξενοδοχοϋπάλληλους, την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και τους συνταξιούχους.

Στη σύσκεψη αναδείχτηκε από όλους που πήραν το λόγο, η ανάγκη να συνεχιστεί η ενημέρωση των εργαζομένων για το νομοσχέδιο και τις συνέπειες που θα έχουν από αυτό, την οργάνωση κινητοποιήσεων και την προετοιμασία απεργιακής απάντησης. Για την καλύτερη προετοιμασία της οργανωμένης απάντησης που πρέπει να υπάρξει από τους εργαζόμενους, η σύσκεψη κατέληξε στην από κοινού διοργάνωση συλλαλητηρίου για την Πέμπτη 20 Μάιου στις 7 το απόγευμα στο δημαρχείο Ρεθύμνου. Για την καλύτερη ενημέρωση των εργαζομένων να μοιραστεί κοινή ανακοίνωση των σωματείων που συμμετείχαν".

Διαβάστε εδώ την κοινή ανακοίνωση των σωματείων του Ρεθύμνου

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ρέθυμνο 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ