Νέες χρηματοδοτήσεις 74.400 ευρώ για το Δήμο Γόρτυνας

Newsroom
Newsroom

Για ποια έργα προορίζονται

Δύο νέες χρηματοδοτήσεις, συνολικού ύψους 74.400 ευρώ, που αφορούν στην προμήθεια εξοπλισμού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του Καταφυγίου Άγριας Ζωής στην Γέργερη και στην βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας της Δημοτικής Ενότητας Ρούβα, εξασφάλισε η δημοτική αρχή, από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025 της Περιφέρειας Κρήτης. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου Γόρτυνας:

"Η πρώτη χρηματοδότηση (37.200 ευρώ) θα αξιοποιηθεί για την προμήθεια και τοποθέτηση ξύλινων τραπεζοπάγκων στο Καταφύγιο Άγριας Ζωής στην Γέργερη, με σκοπό την βελτίωση της εικόνας του και την κάλυψη των αναγκών των επισκεπτών και η δεύτερη χρηματοδότηση (37.200 ευρώ) για την συντήρηση και αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας της Δ.Ε. Ρούβα (διαμόρφωση τάφρων απορροής ομβρίων υδάτων, απομάκρυνση παρόδιας βλάστησης, αποκατάσταση ζημιών από καταπτώσεις πρανών κ.ά.). 

«Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης και τον Περιφερειάρχη, κ. Σταύρο Αρναουτάκη, για την ανταπόκριση στα αιτήματά μας. Πρόκειται για δύο σημαντικές χρηματοδοτήσεις, για τις ανάγκες της Δ.Ε. Ρούβα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, ώστε να έχουμε στην διάθεσή μας όσο το δυνατόν περισσότερα κονδύλια, για παρεμβάσεις σε όλους τους οικισμούς του Δήμου μας» ανέφερε ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης". 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ