Νέες υποδομές ύδρευσης – άρδευσης σε Χουστουλιανά και Σοκαρά

Νέες υποδομές ύδρευσης – άρδευσης σε Χουστουλιανά και Σοκαρά

Στα Χουστουλιανά, τοποθετήθηκε ήδη και είναι έτοιμη προς χρήση μια νέα μεταλλική δεξαμενή χωρητικότητας 300 κυβικών, που θα προσφέρει μεγαλύτερα αποθέματα νερού στους κατοίκους της περιοχής

Λύση σε χρόνια προβλήματα στους τομείς της ύδρευσης και της άρδευσης, θα δώσουν οι νέες υποδομές (δεξαμενή και δίκτυα) που ολοκληρώνονται στις Τ.Κ. Χουστουλιανών και Σοκαρά.

Στα Χουστουλιανά, τοποθετήθηκε ήδη και είναι έτοιμη προς χρήση μια νέα μεταλλική δεξαμενή χωρητικότητας 300 κυβικών, που θα προσφέρει μεγαλύτερα αποθέματα νερού στους κατοίκους της περιοχής, για ύδρευση και άρδευση, καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Στο σημείο που τοποθετήθηκε η νέα δεξαμενή βρέθηκαν ο επικεφαλής της «Μεγάλης Γόρτυνας», Μιχάλης Κοκολάκης, ο αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Τσικνάκης και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Χουστουλιανών, Αντώνης Φραγκιαδουλάκης, που ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τις δυνατότητες και την λειτουργία της.

Την ίδια ώρα, στον Σοκαρά, βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες αντικατάστασης του παλαιού δικτύου ύδρευσης, έργο με το οποίο θα περιοριστούν σημαντικά ζημιές, βλάβες και διαρροές και θα αναβαθμιστεί η καθημερινότητα των κατοίκων του οικισμού. Την περιοχή επισκέφθηκε ο αντιδήμαρχος Τίτος Χατζάκης, που ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών. Σημειώνεται ότι το έργο υλοποιείται με την συνδρομή των εργαζομένων του Δήμου μας.

δήμος γόρτυνας

δήμος γόρτυνας

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ