Νέο βίντεο – ντοκουμέντο με την 17χρονη Νικολέτα λίγο πριν χάσει τη ζωή της

Newsroom
Newsroom

Μαρτυρία ότι το κορίτσι φέρεται να είχε αναφέρει ότι θα αυτοκτονήσει

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο έρχεται στο "φως" της δημοσιότητας με τις τελευταίες κινήσεις της 17χρονης Νικολέτας που σκοτώθηκε πέφτοντας σε γκρεμό 50 μέτρων, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο!

Στο βίντεο αυτό, που μετέδωσε το Mega, η 17χρονη Νικολέτα φαίνεται να διασχίζει την πλατεία του χωριού, πριν πέσει από τον ΒΟΑΚ

Όπως έχει γράψει το Cretalive, η Νικολέτα δεν επιβιβάστηκε εκείνη την ημέρα όπως τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολικό λεωφορείο, αλλά επέλεξε να πάει σπίτι με τα πόδια, 

«Είχε προειδοποιήσει ότι επρόκειτο ν’ αυτοκτονήσει»

Ένας πατέρας φίλης της 17χρονης, μιλώντας στο MEGA, υποστήριξε ότι η Νικολέτα είχε προειδοποιήσει ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει, ενώ έκανε λόγο και για ένα κορίτσι διαφορετικό από τα άλλα.

«Είπε χαριτολογώντας η κοπέλα ότι θα αυτοκτονήσω. Το έλεγε έτσι σε στυλ καλαμπούρι, σε στυλ αστείου. Μία φορά και μοναδική το είχε πει. Πού να το φανταστεί κανείς ότι θα έκανε κάτι τέτοιο; Αυτό που πρέπει κανονικά να ψαχτεί, το πρώτο πράγμα η οικογένεια, αυτό πρέπει να ψαχτεί πρώτα, δηλαδή μήπως το παιδί είχε θέματα με το σπίτι; Μήπως είχε πίεση από το σπίτι; Ήταν ένα κορίτσι που ήταν έτσι λίγο διαφορετικό από τα άλλα. Ήταν έτσι άτομο άνετο, δεν είχε θέμα, το μόνο ήταν ο χαρακτήρας που ήταν διαφορετικός, δεν ταίριαζε με ορισμένα παιδιά από το σχολείο και δεν την κάνανε παρέα, αυτό ήταν», ανέφερε πατέρας φίλης της 17χρονης.

Το πρωί, ο πατέρας, η αδελφή και άλλοι συγγενείς του κοριτσιού επισκέφθηκαν το σχολείο για να μάθουν περισσότερα και όπως καταγγέλλουν έπεσαν θύματα προπηλακισμού.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ