Νερό με το … τουλούμι στο Δήμο Φαιστού - Έκκληση για βοήθεια - Δείτε φωτογραφίες

Newsroom
Newsroom

Τα "δόντια" της και στην Κρήτη έδειξε η κακοκαιρία Daniel

Τα "δόντια" της και στην Κρήτη έδειξε η κακοκαιρία Daniel, που ήδη έχει σαρώσει αρκετές περιοχές της χώρας με σφοδρές βροχοπτώσεις και τεράστιους όγκους νερού να μετατρέπουν τους δρόμους  κυριολεκτικά σε ποτάμια.

Την ώρα που τα φαινόμενα συνεχίστηκαν με αμείωτη ένταση σε Μαγνησία, Λάρισα και Σκιάθο -περιοχές όπου έχουν δεχτεί μεγάλο πλήγμα- στο Βόλο  ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του, όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο και ένας ακόμα αγνοείται, προβλήματα παρουσιάζονται και στα νότια παράλια του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  επί δύο ώρες έπεσαν τεράστιοι όγκοι νερού στις περιοχές Καραβοβρύση, Χρυσόστομος, Πλατιά Περάματα περάματα με αποτέλεσμα να κλείσει το οδικό δίκτυο. 

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΠΣ του Χρυσόστομου κ. Γιώργος Παπαδάκης, απηύθυνε έκκληση στον Δήμο Φαιστού προκειμένου στο σημείο να βρεθούν μηχανήματα, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο οι δρόμοι να "χάνονται"  αφού υπάρχουν σε πολλά σημεία όγκοι λάσπης αλλά και φερτά υλικά, ενώ αλλά μέρη του οδοστρώματος είναι κούφια από κάτω, γεγονός που τα καθιστά επικίνδυνα!

Δείτε φωτογραφίες

κακοκαιρια Daniel Κρήτη

κακοκαιρια Daniel Κρήτη

κακοκαιρια Daniel Κρήτη

 

κακοκαιρια Daniel Κρήτη

κακοκαιρια Daniel Κρήτη

κακοκαιρια Daniel Κρήτη

 

 

Δείτε επίσης

Κακοκαιρία Daniel: Σοκαριστικά videos – Δρόμος "καταπίνει" λεωφορείο στον Βόλο!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ