Ο Γιώργος Σαμπάνης έρχεται στην Κρήτη για δύο μεγάλες συναυλίες!

Newsroom
Newsroom

"Λες και με Ξέρεις" Tour 2024 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΦΡΟΥΡΙΟ ΦΟΡΤΕΤΖΑ ΡΕΘΥΜΝΟ - ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ο Γιώργος Σαμπάνης δίνει καλοκαιρινό ραντεβού με το κοινό της Κρήτης με δύο μεγάλες συναυλίες, την Παρασκευή 19 Ιουλίου στο Φρούριο Φορτέτζα στο Ρέθυμνο και την Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Θέατρο Τεχνόπολις στο Ηράκλειο.

Είναι αναμφίβολα από τους πιο σημαντικούς και «επιδραστικούς» ερμηνευτές και δημιουργούς της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. 

Με όλες τις προσωπικές του επιτυχίες να σκαρφαλώνουν στο νούμερο 1 του επίσημου ραδιοφωνικού airplay chart, να συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές στο YouTube, αλλά και με δεκάδες μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει για άλλους καλλιτέχνες να πρωταγωνιστούν στον αέρα των ραδιοφώνων και στις καρδιές του κόσμου.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, έχοντας πραγματοποιήσει αμέτρητα live αποδεικνύει κάθε φορά πως το δυνατό του χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή του με το κόσμο που τον ακολουθεί πάντα και παντού!

Στον φυσικό του χώρο, τη σκηνή, ο Γιώργος Σαμπάνης  μαζί με τη 11μελή μπάντα του και τις ανεξάντλητες μεγάλες επιτυχίες του, θα μας παρουσιάσει μία  μοναδική μουσική παράσταση και θα μας παρασύρει στον ρυθμό των τραγουδιών του!

 

Θα μας αγγίξει με τον ξεχωριστό τρόπο που ερμηνεύει τις μπαλάντες του αλλά και θα μας σηκώσει όρθιους σε ένα ξέφρενο πάρτι. Θα ενώσουμε τη φωνή μας με τη δική του και θα τραγουδήσουμε όλα του τα τραγούδια που τόσο έχουμε!

Guest στη σκηνή μαζί του η Klavdia.

 

Info Ρέθυμνο:

Γιώργος Σαμπάνης – “Λες και με ξέρεις” Tour 2024

Παρασκευή 19 Ιουλίου / Φρούριο Φορτέτζα – Ρέθυμνο

Ώρα έναρξης 21:30 / Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

 

Τιμές εισιτηρίων:
20€ Γενική είσοδοςπροπώληση
25€ Γενική είσοδος - στο ταμείο
 

Εισιτήρια προπωλούνται: Βιβλιοπωλεία Κλαψινάκης (Δημοτικός Κήπος & Κατάστημα Καλλιθέας) και ηλεκτρονικά από την Ticketservices.gr

 

Ηλεκτρονική Προπώληση: Ticketservices.gr

FB Event: https://fb.me/e/4jSI29j9r 

 

Χορηγοί επικοινωνίας: Cretalive News, Capitano, Livetalks, Mind, Ήχος 94.2, Team 102, Studio Ρέθυμνο 9.80, Fly 95.9, Alpha 104.7, Star 97.7, Easy 93.2, Magic 98.2, Original 94.4, Rethemnos.gr, Best Magazine.

 

Info Ηράκλειο:

Γιώργος Σαμπάνης – “Λες και με ξέρεις” Tour 2024

Δευτέρα 22 Ιουλίου / Θέατρο Τεχνόπολις – Ηράκλειο

Ώρα έναρξης 21:30 / Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

 

Τιμές εισιτηρίων:
20€ Γενική είσοδος - προπώληση
25€ Γενική είσοδος - στο ταμείο
30€ VIP Standing (διαμορφωμένος χώρος για όρθιους μπροστά στη σκηνή)

 

Εισιτήρια προπωλούνται: Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης, Ταμεία Τεχνόπολις και ηλεκτρονικά από την Ticketservices.gr

 

Ηλεκτρονική Προπώληση: Ticketservises.gr

FB Event: https://fb.me/e/6EAqKeL1o 

 

Χορηγοί επικοινωνίας: Cretalive News, Capitano, Livetalks, Mind, Up 92.9, Έντεχνος 92.5, Metro 89.2, Καρδιά 95, Dream 90.7, Θέμα Κρήτης 103.1, Κρητικός 88.7, Themakritis.gr, Entospolis.gr, Entercity.gr, Best Magazine.

 

Διοργάνωση: Cretanart Productions 

www.cretanart.gr 


 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη, το Ηράκλειο και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ