Οι αστυνομικοί του Ηρακλείου συγχαίρουν την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί του Ηρακλείου συγχαίρουν την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.

Με αφορμή τις πρόσφατες κρίσεις

    Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Η Ένωσή μας μετά το πέρας των κρίσεων αξιωματικών του 2021 συγχαίρει τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ, τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Ανδρέα και τον Επιτελάρχη της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΛΑΓΟΥΔΑΚΗ Κωνσταντίνο για την παραμονή τους στις πιο καίριες θέσεις του Σώματος και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους. 

      Επίσης συγχαίρουμε για την παραμονή τους, στη θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης τον Υποστράτηγο κ. ΡΟΥΤΖΑΚΗ Αντώνιο και στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου τον Ταξίαρχο κ. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ Νικόλαο στους οποίους ευχόμαστε καλή συνέχεια στα καθήκοντά τους με την προσδοκία της συνέχισης της καλής επαφής με την Ένωσή μας για την καλύτερη αντιμετώπιση των υπηρεσιακών προβλημάτων των μελών μας, την οποία θεωρούμε δεδομένη.

      Τέλος να ευχηθούμε στον Ηρακλειώτη Αντιστράτηγο Ε.Α. κ. ΚΑΝΑΚΟΥΣΑΚΗ Ιωσήφ, με τον οποίο είχαμε άμεση συνεργασία, καλή συνέχεια στη ζωή του σαν πολίτης πλέον". 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ