Οι αστυνομικοί του Λασιθίου συγχαίρουν τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

Οι αστυνομικοί του Λασιθίου συγχαίρουν τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

Δείτε την ανακοίνωση της Ένωσης

Συγχαρητήρια στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη δίνει μέσω ανακοίνωσης η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λασιθίου,με φόντο την απόφασή του για πρόσληψη υγειονομικών, οι οποίοι θα στελεχώσουν ιατρεία σε Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Προβαίνουμε στην παρούσα, επειδή πρώτον έχουμε λάβει δεκάδες μηνύματα με ευχές συναδέλφων μας του Νομού Λασιθίου και δεύτερον διότι πιστεύουμε ότι ως Συνδικαλιστική Ένωση δεν πρέπει να αναδεικνύουμε μόνο τα λάθη ή την κακή Διοίκηση των προϊσταμένων μας, αλλά να εξάρουμε και τις αξιέπαινες ενέργειές τους που βελτιώνουν τις εργασιακές συνθήκες του αστυνομικού προσωπικού, πιστώνοντας “τα του Καίσαρος τω Καίσαρι”.

Θα θέλαμε λοιπόν, να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ, για την πρόσφατη προκήρυξη πρόσληψης υγειονομικών (Ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων και Ψυχολόγων) σε όλη την Ελληνική επικράτεια, με την οποία ουσιαστικά ιδρύονται Περιφερειακά Ιατρεία στις κατά τόπους Γενικές Περιφερειακές Αστυνομικές Διευθύνσεις, αλλά και σε ορισμένες Αστυνομικές Διευθύνσεις. Η λειτουργία τους θα προσφέρει τεράστια διευκόλυνση στο αστυνομικό προσωπικό αλλά και τις οικογένειές τους, τόσο στις έδρες που ιδρύονται όσο και σε όμορους Νομούς όπως αυτός του Λασιθίου.

Γνωρίζουμε ότι ο σχεδιασμός και η πραγματοποίηση αυτού του εγχειρήματος αποτελούσε χρόνιο αίτημα των αστυνομικών σε όλη την Ελλάδα ώστε να έχουν καλύτερη εξυπηρέτηση και ουσιαστική υγειονομική περίθαλψη. Επίσης γνωρίζουμε για την προσωπική προσπάθεια και το χρόνο του κ. Αρχηγού που απαιτήθηκε για την υλοποίηση και την ορθή εφαρμογή του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τώρα επιτέλους είδαμε αυτά τα αποτελέσματα και ελπίζουμε μελλοντικά σε ακόμη περισσότερα.

 

 

Δείτε επίσης:

ΕΛ.ΑΣ: Ψυχολόγοι, ψυχίατροι και παθολόγοι σε Ηράκλειο και Χανιά

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ