Οι ευχαριστίες της Αρχιεπισκοπής Κρήτης με αφορμή μια ποδηλατοδρομία

Οι ευχαριστίες της Αρχιεπισκοπής Κρήτης με αφορμή μια ποδηλατοδρομία

Ήταν πρωτοβουλία του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης

Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ποδηλατοδρομία, που ξεκίνησε το πρωί από την περιοχή «Γιόφυρος» Ηρακλείου και κατέληξε το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής:

"Οι ποδηλάτες διήλθαν από 14 Κοινότητες, μέσα από μία πορεία 103 χιλιομέτρων. Ο Σύλλογος είχε την πρωτοβουλία της συλλογής τροφίμων και αγαθών για την στήριξη του έργου της «Διακονίας Αγάπης» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, σκοπός της οποίας είναι η ανακούφιση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.
Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ευχαριστεί το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης και τη διοργάνωση της συλλογής μεγάλης ποσότητας τροφίμων και αγαθών.
Επίσης ιδιατέρως ευχαριστεί για την ανταπόκριση τους στη Συλλογή τροφίμων: α) τις Κοινότητες Βουτών, Πρινιά, Λαρανίου, Ασημίου, Αγίου Θωμά, καθώς και τους Προέδρους τους, β) τους πολιτιστικούς Συλλόγους Βουτών, Αγίου Θωμά, Αγίας Βαρβάρας, Λαρανίου, Ασιτών, Τεφελίου και τούς Προέδρους τους και ευχόμαστε ο Θεός να ευλογεί τη ζωή και τις δραστηριότητές τους".


 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη, το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ