"Προπατώ στην Κρήτη": Αρχίζει ξανά τις περιηγήσεις και τις πεζοπορίες

Newsroom
Newsroom

Κάλεσμα στους φοιτητές του νησιού απευθύνουν οι διοργανωτές για τη δράση που ξεκίνησε ως κοινωνικό project και έγινε θεσμός

Ξεκινά εκ νέου τις δράσεις του με πεζοπορίες και περιηγήσεις το "Προπατώ στην Κρήτη" απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στους φοιτητές του νησιού να συμμετάσχουν, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά το νησί και το φυσικό του κάλλος. 

Πιο συγκεκριμένα οι διοργανωτές αναφέρουν σε ανάρτησή τους:

"Aγαπητοί φοιτητές, σας προσκαλούμε  να συμμετάσχετε  στη δράση του Προπατώ στην Κρήτη. Στις παρακάτω ομαδικές φωτογραφίες θα δείτε τη δράση μας που ξεκίνησε το 2015 και σταμάτησε το 2020 λογω των περιοριστικών μέτρων που μας επιβλήθηκαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα 5 χρόνια συμμετείχαν 13500 φοιτητές στη δράση μας η όποια ξεκίνησε σαν ενα κοινωνικό προτζεκτ και χάρη στην μεγάλη ανταπόκριση εξελίχθηκε σε πεζοπορικό σύλλογο .Φροντίζουμε ώστε οι διαδρομές να είναι εύκολες και προσιτές στον καθένα που θέλει να δοκιμάσει την πεζοπορία. Πάντα υπάρχουν ορειβάτες που βοηθανε  αν κάποιο άτομο έχει αργό ρυθμό και γενικά χρειάζεται βοήθεια και πάντα έχουμε υγειονομική κάλυψη από την εθελοντική ομάδα Επίδρασης. Σε καλούμε λοιπόν να επενδύσεις το χρόνο που θα είσαι στο νησί μας με ουσιώδεις δράσεις μαζί με την παρέα σου δημιουργώντας τις καλύτερες αναμνήσεις !"

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ