Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση για την απομάκρυνση του στέγαστρου στο κέντρο

Newsroom
Newsroom

Κανονικά λειτουργούν πλέον τα καταστήματα στα "Γρουσουζάδικα" - Δείτε φωτογραφίες

Αποκαταστάθηκε πλήρως το μεσημέρι του Σαββάτου η ζημιά που είχε προκληθεί σε στέγαστρο επιχείρησης στη συμβολή της μικρής Έβανς με τη στοά της Φωτίου Θεοδοσάκη στο κέντρο του Ηρακλείου.

Μεικτό συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου, ολοκλήρωσαν την πολύωρη επιχείρηση και έτσι από το μεσημέρι επιτράπηκε και η κίνηση των πεζών στο σημείο, η διέλευση από τη στοά, αλλά και η λειτουργία των καταστημάτων.

Γρουσουζάδικα

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν απορριμματοφόρο του Δήμου Ηρακλείου που διερχόταν από το σημείο "χτύπησε" στη διάρκεια ελιγμών προέκταση επιχείρησης στην είσοδο των "Γρουσουζάδικων" με αποτέλεσμα το "μπαλκόνι" να ξηλωθεί και να ακουμπήσει πάνω στο απορριμματοφόρο.

Γρουσουζάδικα

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Εν τέλει επιστρατεύτηκε γερανοφόρο όχημα που συγκρατούσε την προέκταση του μπαλκονιού, ενώ είχε απαγορευθεί προσωρινά και η διέλευση των πεζών προκειμένου να αποφευχθεί το οποιοδήποτε ενδεχόμενο τραυματισμού.

Γρουσουζάδικα

Το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησε η επιχείρηση για την καθαίρεση του στεγάστρου που κρεμόταν επικίνδυνα και απομακρύνθηκαν επίσης τα μπάζα που προκλήθηκαν από τις εργασίες.

Γρουσουζάδικα

Γρουσουζάδικα

Διαβάστε επίσης:

Το απορριμματοφόρο "βρήκε" στην αυτοσχέδια τέντα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ