ΚΡΗΤΗ

Ομαδικός βιασμός ανήλικης στα Χανιά: Ελεύθεροι με όρους και οι 6 κατηγορούμενοι

Αρνούνται τις κατηγορίες

viasmos kakopoiisi

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους και οι έξι που κατηγορούνται για την υπόθεση ομαδικού βιασμού ανήλικης στα Χανιά.

 Σύμφωνα με τα haniotika-nea.gr οι όροι που τους επιβλήθηκαν είναι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής τους και χρηματικές εγγυήσεις.

Σε δήλωση του ο δικηγόρος τριών εκ των κατηγορουμένων κ. Γιώργος Φραντζεσκάκης τόνισε πως όλα τα ευρήματα και τα στοιχεία ενισχύουν όσα κατέθεσαν οι κατηγορούμενοι ότι δεν έπραξαν τίποτα από αυτά για τα οποία κατηγορούνται.

«Η ποινική δίωξη όπως ασκήθηκε είναι υπερβολική από κανένα στοιχείο και το βιντεοληπτικό υλικό δεν αποδεικνύεται ο βιασμός» σημείωσε ο δικηγόρος δύο εκ των κατηγορουμένων, κ. Σταύρος Ζαγκανάς ενώ ανέφερε ότι οτιδήποτε έγινε, έγινε με τη σύμφωνη γνώμη της παθούσας.

Τέλος,  ο δικηγορος Ραφαήλ Λακκιωτάκης δικηγόρος και αυτός των κατηγορουμένων υπογράμμισε ότι για έναν από τους ανήλικους επιβλήθηκε ο όρος της επιμέλειας.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

 
 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση