Παραβίασε την καραντίνα και το πλήρωσε ακριβά!

Παραβίασε την καραντίνα και το πλήρωσε ακριβά!

Τσουχτερά πρόστιμα και σε δύο επιχειρήσεις στα Χανιά για παραβιάσεις των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού

Την καραντίνα του παραβίασε πολίτης στα Χανιά καθώς εντοπίστηκε εκτός σπιτιού μολονότι ήταν υποχρεωμένος να παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό λόγω του κορωνοϊού. Οι αστυνομικοί που τον εντόπισαν στη διάρκεια των ελέγχων του τελευταίου 24ωρου στην Κρήτη του επέβαλαν πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, όπως προβλέπεται στις περιπτώσεις αυτές. 

Την ίδια ώρα τσουχτερά πρόστιμα θα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες δύο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Χανιά για παραβάσεις των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού. Στην πρώτη περίπτωση επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7 ημέρες αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης καθώς ο επιχειρηματίας εξυπηρετούσε πελάτες στο εσωτερικό του καταστήματος οι οποίοι δεν διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού. Στη δεύτερη περίπτωση επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή της λειτουργίας της επιχείρησης καθώς εξυπηρετούσε υπεράριθμους πελάτες.

Τέλος στο Ρέθυμνο επιβλήθηκαν πρόστιμα σε δύο εργαζόμενους, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε επιχείρηση αντίστοιχα, καθώς δεν φορούσαν προστατευτική μάσκα. 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ