Το παραδοσιακό ουζερί- ρακάδικο "Ψάρωσα" με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας και διανομή κατ' οίκoν!

Το παραδοσιακό ουζερί- ρακάδικο "Ψάρωσα" με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας και διανομή κατ' οίκoν!

Tο νέο σημείο συνάντησης στην πόλη του Ηρακλείου για όλους τους καλοφαγάδες. 

Φρέσκα θαλασσινά, εκλεκτά ντόπια κρεατικά και μαγειρευτά σπιτικά φαγητά είναι μόνο λίγα από αυτά που θα βρείτε στο Ψάρωσα στη Νέα Αλικαρνασσό. Έχοντας παντρέψει με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα της πρώτης ύλης με την εξαιρετική μαγειρική το ουζερί- ρακάδικο Ψάρωσα είναι το νέο σημείο συνάντησης στην πόλη του Ηρακλείου για όλους τους καλοφαγάδες. 

Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των καιρών και των πελατών το Ψάρωσα αλλάζει το ωράριο λειτουργίας του από τις 6 Ιουλίου  και θα είναι ανοιχτό από τις 12:00 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ εκτός Δευτέρας.

Εκτός από το σύγχρονο και οικείο περιβάλλον του ουζερί δίνεται επίσης πλέον και η δυνατότητα να απολαύσετε τις ίδιες ποιοτικές και αυθεντικές γεύσεις και από το σπίτι καθώς από τις 15 Ιουλίου θα υπάρχει και η δυνατότητα δωρεάν διανομής κατ' οίκον.

Είτε επιλέξετε να επισκεφθείτε το ίδιο το κατάστημα είτε να κάνετε μια παραγγελία στο σπίτι σας το σίγουρο είναι ότι θα απολαύσετε εξαιρετικό και ποιοτικό φαγητό που αν μη τι άλλο θα σας κάνει να Ψαρώσετε!

Ψάρωσα, Μαυσώλου 45 Νέα Αλικαρνασσός τηλ:2810331612   


Ψάρωσα

 

Ψάρωσα

 

Ψάρωσα

 

 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ