Περιοδεία στο Λασίθι για τον Σταύρο Αρναουτάκη

Newsroom
Newsroom

Στο επίκεντρο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νομού

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου όπου έγινε δεκτός με ιδιαίτερα θερμές εκδηλώσεις.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε», συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της ΠΕ Λασιθίου, κατά την περιοδεία του είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους και επαγγελματίες των περιοχών που επισκέφτηκε ενώ παράλληλα ενημερώθηκε από διοικήσεις συνεταιρισμών και πολιτιστικών φορέων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλουν προκειμένου ο πρωτογενής τομέας και ο πολιτισμός της Κρήτης να έχουν τη θέση που τους αξίζει στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αρναουτάκης περιοδεία Λασίθι

Η περιοδεία του Σταύρου Αρναουτάκη ξεκίνησε το πρωί από την αντιπεριφέρεια της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου όπου συνομίλησε με το προσωπικό των διαφόρων υπηρεσιών.

Στη συνέχεια ο κ. Αρναουτάκης και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι επισκέφθηκαν τον παραδοσιακό οικισμό της Κριτσάς όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με επαγγελματίες, με κατοίκους και νέους της περιοχής για τα ζητήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν.

Αρναουτάκης περιοδεία Λασίθι

Ακολούθως ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης επισκέφθηκε τον Ελαιοκομικό Συνεταιρισμό Κριτσάς, έναν από τους παλαιότερους συνεταιρισμούς στη χώρα. Κατά τη συνάντηση η διοίκηση του συνεταιρισμού ενημέρωσε τον κ. Αρναουτάκη για τις εξαγωγικές προσπάθειες που καταβάλουν αλλά και για τις προοπτικές που προδιαγράφονται για το κρητικό ελαιόλαδο. Από την πλευρά του ο κ. Αρναουτάκης δήλωσε ότι η Περιφέρεια θα είναι αρωγός σε κάθε εξαγωγική προσπάθεια του συνεταιρισμού ενώ παράλληλα θα συνεχίσει τις δράσεις προώθησης του κρητικού ελαιολαδου και συνολικά των αγροτικών προϊόντων του νησιού.

Αρναουτάκης περιοδεία Λασίθι

Η περιοδεία του επικεφαλής του συνδυασμού «Για την Κρήτη μας συνεχίζουμε» συνεχίστηκε στους συνεταιρισμούς Γυναικών και Υφαντικής όπου συζήτησε με τις διοικήσεις τους για τα σχέδια τους και τις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει για την τόνωση της οικονομίας της ενδοχώρας. Μάλιστα ο κ. Αρναουτάκης υποσχέθηκε στη διοίκηση του Συνεταιρισμού Γυναικών ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο συνεταιρισμός να ενταχθεί στο Leader.

Αρναουτάκης περιοδεία Λασίθι

Η επίσκεψη του Σταύρου Αρναουτάκη στην Κριτσά ολοκληρώθηκε στο Κοινοτικό Κατάστημα όπου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Μανόλη Μασάρο για τα προβλήματα και τα θέματα του παραδοσιακού οικισμού.

Αρναουτάκης περιοδεία Λασίθι

Στη συνέχεια ο κ. Αρναουτάκης βρέθηκε στη Νεάπολη όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής και ξεναγήθηκε στο Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο της Νεάπολης.

Αρναουτάκης περιοδεία Λασίθι

Οι συζητήσεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης με κατοίκους και επαγγελματίες συνεχίστηκαν το απόγευμα και στους παραθαλάσσιους οικισμούς του Βραχασιού και του Σισίου όπου ο κ. Αρναουτάκης έγινε δεκτός με ιδιαίτερα θερμές εκδηλώσεις.

Αρναουτάκης περιοδεία Λασίθι

Αρναουτάκης περιοδεία Λασίθι

Αρναουτάκης περιοδεία Λασίθι

Αρναουτάκης περιοδεία Λασίθι

Αρναουτάκης περιοδεία Λασίθι

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ