Πεζοπορία στο φαράγγι της Ίμπρου

Πεζοπορία στο φαράγγι της Ίμπρου

Το γραφικό τοπίο και η ερημιά του σε συνδυασμό με τον χαμηλό βαθμό δυσκολίας το καθιστούν ιδανικό να το διασχίσουν όλοι

Στις 25 Οκτωβρίου ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου διοργανώνει πεζοπορία για τα μέλη του στο φαράγγι της Ίμπρου, που βρίσκεται στην επαρχία Σφακίων και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στην Κρήτη, μετά το φαράγγι της Σαμαριάς.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, "Κάποτε αποτελούσε τον κύριο δρόμο επικοινωνίας Σφακιών – Χανίων.

Το γραφικό τοπίο και η ερημιά του σε συνδυασμό με τον χαμηλό βαθμό δυσκολίας το καθιστούν ιδανικό να το διασχίσουν όλοι. Το μήκος του είναι περίπου 9 χλμ.

Μετά το τέλος της διαδρομής το λεωφορείο θα μας μεταφέρει στο Φραγκοκάστελλο για να κάνουμε μπάνιο και να γευματίσουμε σε ταβέρνα.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  με 2 λεωφορεία από Άγιο Νικάλο και από Ιεράπετρα. Στις 6.30 π.μ. από το παρκινγκ του ΑΒ στον Άγιο Νικόλαο. Από Ιεράπετρα 5.45 έξω από τα Λίντλ. Εκτιμώμενη άφιξη στο φαράγγι στις 10.00 π.μ. και στο Φραγκοκάστελλο στις 14.00. Επιστροφή στον Άγιο Νικόλαο στις 8-9 το βράδυ.

ΠΡΟΣΟΧΗΗ ώρα αλλάζει την Κυριακή!!

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ αθλητικά ή ορειβατικά παπούτσια, σακίδιο με αρκετό νερό, σνακ, αντηλιακό, καπέλο, αντιανεμικό / αδιάβροχο και μάσκα για το λεωφορείοΑΡΧΗΓΟΣ- ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΘΕΣΕΩΝ: Γιάννης Πάγκαλος (τηλ. 28410-28173, ώρες καταστημάτων)

ΩΡΕΣ ΠΟΡΕΙΑΣ:  3,  ΧΛΜ: 9,  Β. Δ.: 1."

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ