Πεζοπορία στο πανέμορφο Κουρταλιώτικο φαράγγι

Πεζοπορία στο πανέμορφο Κουρταλιώτικο φαράγγι

Πεζοπορία στο πανέμορφο Κουρταλιώτικο φαράγγι διοργανώνει για αυτή την Κυριακή, 26 Ιουλίου ,ο Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου.

•Ώρες πορείας : 2 ή 4 ή 5.

Επικεφαλής: Γιάννης Πωλιουδάκης.

Αναχώρηση στις 07:30 από τα ΚΤΕΛ Χανιώπορτας. Εκτιμώμενη ώρα επιστροφής στο Ηράκλειο: 21:00 μμ. Σημείωση: Θα γίνει στάση στη διαδρομή προς και από Κουρταλιώτη. Θα κρατηθούν αυστηρά τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας.

Απαιτούνται:

1. Μάσκα καθόλη τη διάρκεια της παραμονής μέσα στο λεωφορείο

2. Γάντια

3. Ατομικό αντισηπτικό

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει:

1. Να γνωρίζουν κολύμπι

2. Να φοράνε σταθερό αθλητικό παπούτσι το οποίο να μην είναι αδιάβροχο (για να μπορεί να βγαίνει το νερό) με κάλτσες.

3. Να φοράνε μαγιό (θα βραχούμε όλοι σίγουρα)

4. Να κρατάνε μπατόν

5. Για να μη βραχούν τα προσωπικά αντικείμενα (κινητά, πορτοφόλια κλπ.) να έχουν κλειστεί καλά μέσα σε πλαστικές σακούλες.

6. Να ακολουθούν την πορεία της ομάδας και να μην απομακρύνονται στις όχθες Σε όλες τις μετακινήσεις με το λεωφορείο το κόστος συμμετοχής παραμένει 10 ευρώ για τα μέλη.

Τα νέα μέλη θα πληρώσουν επιπλέον 5 ευρώ για την ετήσια εγγραφή μέλους

Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι Παρασκευή, 10μμ.

Σε περίπτωση που δεν γίνει έγκαιρη ακύρωση, είναι υποχρεωτική η καταβολή του αντιτίμου της δηλωμένης συμμετοχής στο γραφείο του Ομίλου με προσωπική παρουσία.

 

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά μέχρι Παρασκευή ώρα 8-10μμ στο γραφείο του Ομίλου Αβέρωφ 25 (στοά), στα τηλέφωνα: γραφείο 2810-344588 & κινητό 6986645003 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyIosIem124Hmi06hD6xcjYiCADyawb9OA K3Eh_DCKPRIe1g/viewform.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ