Πήγαινε αντίθετα στο μονόδρομο, τον πλάκωσε και στο ξύλο!

Οι δυο νεαροί είναι μέλη γνωστών κτηνοτροφικών οικογενειών της περιοχής

Μια ιστορία με αρκετό παρελθόν αλλά και μέλλον, όπως φαίνεται, αναβιώνει τις τελευταίες ώρες στα Χανιά με επίκεντρο την Κίσαμο αλλά και το χωριό Μουρί, απ'όπου κατάγονται οι δυο πρωταγωνιστές.

Οι δυο νεαροί - ο δράστης 21 ετών και το θύμα 31 - είναι μέλη γνωστών κτηνοτροφικών οικογενειών της περιοχής, με θέματα μεταξύ τους και κτηματικές διαφορές που συχνά αποτελούν σημείο τριβής και αντιπαράθεσης.

Προχθές το βράδυ οι δυο νεαροί διασκέδαζαν σύμφωνα με πληροφορίες στο ίδιο μπαρ στην Κίσαμο, αλλά σε χωριστές παρέες, όταν κάποια στιγμή έφυγαν από το μαγαζί.

Λίγα λεπτά αργότερα, το θύμα που κινούνταν σε μονόδρομο της περιοχής, είδε το δράστη να έρχεται από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και παρότι έκανε στην άκρη για να μην τρακάρουν, ο 21χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο του και μ’ ένα ρόπαλο άρχισε να χτυπάει το αυτοκίνητο του θύματος με μανία.

Από τα χτυπήματα θρυμματίστηκε το παρμπρίζ του αυτοκινήτου ενώ με χτυπήματα στο λαιμό και στο κεφάλι βγήκε έξω από το όχημα ο 31χρονος που βρισκόταν μέσα στο αμάξι μαζί με ένα φίλο του. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία που αναζητά το δράστη, ο οποίος μετά το περιστατικό έγινε καπνός!


Ανακοίνωση του Δήμου Κισσάμου

Η Δημοτική Αρχή Κισσάμου σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι "σύσσωμη καταδικάζει με τον πιο έντονο και  κατηγορηματικό τρόπο την «μαφιόζικη» επίθεση σε βάρος του προέδρου του πολιτιστικού συλλόγου Μουρίου κ. Ζαχαρία Κορναράκη".

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται:

"Τέτοιες πρακτικές και συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνονται αποδεκτές με κανένα είδους ελαφρυντικό. Είμαστε αδιακρίτως αντίθετοι απέναντι σε τέτοια φαινόμενα εκφοβισμού, βίαιες συμπεριφορές και απειλές". 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ