Πήρε το αυτοκίνητο μεθυσμένη και με τα παιδιά μέσα!

Newsroom
Newsroom

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από πολίτες που αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά στην οδήγησή της!

Για επικίνδυνη οδήγηση αλλά και έκθεση των ίδιων των παιδιών της σε κίνδυνο, συνελήφθη στο Ηράκλειο με 36χρονο από την Λετονία, η οποία αποφάσισε να οδηγήσει, με τα τρία της παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Cretalive, ήταν τέτοια η κατάσταση της γυναίκας, που ανησύχησε το μεγαλύτερο παιδί, ηλικίας 12 ετών, το οποίο και πήρε τηλέφωνο, στην διάρκεια της διαδρομής, τον πατέρα του, για να του πει ότι κάτι συμβαίνει.

Η 36χρονη φέρεται να κατανάλωσε το αλκοόλ σε ταβέρνα στην περιοχή των Αρχανών, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, και στην συνέχεια, έβαλε τα τρία παιδιά στο αυτοκίνητο για να επιστρέψουν στο Ηράκλειο, όπου και διαμένουν. Ο 12χρονος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και ενημέρωσε τηλεφωνικά τον πατέρα του, ο οποίος βρίσκεται εκτός Κρήτης. 
Παράλληλα όμως, η επικίνδυνη οδήγηση της γυναίκα είχε γίνει αντιληπτή και από πολίτες, που ειδοποίησαν σχετικά την αστυνομία. 
Τελικά, ευτυχώς χωρίς να συμβεί κάποιο ατύχημα, το όχημα εντοπίστηκε και οι αστυνομικοί συνέλαβαν την μητέρα, η οποία θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. 
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τα παιδιά παρέλαβε ο πατέρας των μικρότερων. Φωτογραφία από pixabay

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ