Ποια είναι η σημερινή κατάσταση στα νοσοκομεία του Ηρακλείου με τον κορωνοιό!

Ποια είναι η σημερινή κατάσταση στα νοσοκομεία του Ηρακλείου με τον κορωνοιό!

Ελεγχόμενη εμφανίζεται η κατάσταση στα δυο νοσοκομεία του Ηρακλείου τη σημερινή ημέρα, καθώς ούτε νέα κρούσματα έχουν εκδηλωθεί, ούτε η κατάσταση παρουσιάζει απρόβλεπτες και μη αναμενόμενες εξελίξεις.

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, το ενδιαφέρον στρέφεται στην εξέλιξη της κατάστασης της 63χρονης γυναίκας από την Αργεντινή, για την οποία, δυστυχώς, τα νέα δεν είναι καλά. Υπήρξε περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης της, με αποτέλεσμα να παρουσιάζει αναπνευστική ανεπάρκεια και οι επόμενες ημέρες και ώρες να χαρακτηρίζονται κρίσιμες.

Από κει και πέρα στη μονάδα COVID-19 του νοσοκομείου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 40χρονος φορέας του ιού, που ήλθε από τη Μεγάλη Βρετανία, όμως η κατάσταση του εξακολουθεί να βελτιώνεται και είναι θέμα χρόνου ή και δικών του αναγκών για να πάρει εξιτήριο.

Στην ειδική μονάδα νοσηλεύονται ακόμα μία έγκυος σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αλλά και μια ηλικιωμένη, με λοιμώξεις του αναπνευστικού, χωρίς να φέρουν τον ιό και υπό πλήρη έλεγχο της κατάστασης τους.

Καλά εξελίσσεται και η κατάσταση στο ΠΑΓΝΗ. Αυτή την ώρα δεν νοσηλεύεται κανένα κρούσμα του κορωνοϊού, παρά μόνον κάποια ύποπτα κρούσματα, με ήπια συμπτώματα και η κατάσταση στο νοσοκομείο - αναφοράς του ιού στο Ηράκλειο κρίνεται ως απολύτως ελέγξιμη!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ