"Πονοκέφαλος" η παρέα παιδιών που πετούν αυγά και λεμόνια σε οδηγούς

Newsroom
Newsroom

Η αστυνομία, που γνωρίζει όσα συμβαίνουν, προσπαθεί εδώ και καιρό να προσεγγίσει με προσοχή τα παιδιά και τις οικογένειές τους

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει στο Τσαλικάκι του Δήμου Μαλεβιζίου μία παρέα μικρών παιδιών ηλικίας, κατά τις πληροφορίες 10-12 ετών, που εδώ και αρκετούς μήνες πετούν λεμόνια ή αυγά σε διερχόμενα οχήματα με ορατό τον κίνδυνο να προκληθεί ατύχημα.

Ανυποψίαστοι οι οδηγοί πιάνονται στα "πράσα" ενώ τα περιστατικά προκαλούν προβληματισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η αστυνομία που γνωρίζει τα όσα συμβαίνουν, προσπαθεί εδώ και καιρό να προσεγγίσει με προσοχή τα παιδιά και κυρίως τις οικογένειές τους, προσπαθώντας να υπάρξει συνεργασία και να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Επισημαίνεται, δε, ότι ποτέ δεν κινδύνευσε διερχόμενος οδηγός.

Η κατάσταση αυτή έχει θορυβήσει το Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου που, σε επιστολή του προς τον Δήμο Μαλεβιζίου, επισημαίνει ότι εάν συνεχιστούν αυτές οι "επιθέσεις" θα αναγκαστεί να διακόψει το δρομολόγιο προς και από τον οικισμό, ώστε να αποφευχθεί πιθανός τραυματισμός στο μέλλον.

Μάλιστα, καταγγέλλει ότι, το περασμένο Σάββατο το απόγευμα οδηγός του Αστικού ΚΤΕΛ δέχθηκε επίθεση με αεροβόλο όπλο κι έσπασε το τζάμι στην αριστερή πλευρά του λεωφορείου... 

Δείτε εδώ όλη την επιστολή της Διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν προκύπτει ούτε και καταγγέλθηκε επίθεση με αεροβόλο.

Μόνον το περασμένο καλοκαίρι, υπήρξε υποψία για περιστατικό με αεροβόλο σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, αλλά και πάλι δεν τεκμηριώθηκε.

 


Φωτογραφία αρχείου

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ