Πού θα γίνει η επόμενη πεζοπορία του Ορειβατικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου

Πού θα γίνει η επόμενη πεζοπορία του Ορειβατικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου
Newsroom
Newsroom

Την Κυριακή 10 Ιουλίου

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πεζοπορία στην ανατολική πλευρά του νομού θα πραγματοποιήσει ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου την Κυριακή 10 Ιουλίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου:

Η πορεία περιλαμβάνει άφιξη στο χωριό Χοχλακιές μετά το Παλαίκαστρο και πεζοπορία στο ομώνυμο φαράγγι ως την παραλία Καρούμες, όπου θα γίνει στάση για μπάνιο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε παραλιακά προς τα νότια και θα επισκεφθούμε το σπήλαιο των Πελεκητών και θα καταλήξουμε στην Κάτω Ζάκρο. Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας θα κάνουμε στάσεις για μπάνιο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για όσους επιθυμούν μια ομάδα θα ξεκινήσει το Σάββατο, 9 Ιουλίου, αποβραδίς τη διάβαση του φαραγγιού των Χοχλακιών και θα κατασκηνώσει στις Καρούμες με το φεγγαρόφωτο.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ: Ορειβατικά μποτάκια, μπατόν, καπέλο κι αντηλιακό, πολύ νερό και σνακ κι επίσης μαγιό, πετσέτα για τις βουτιές μας. Όσοι κατασκηνώσουν αποβραδίς, εννοείται ότι πρέπει να φέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: από Άγιο Νικόλαο, οδός Καραμανλή 24 (στο χώρο στάθμευσης του Σ/Μ Βασιλόπουλος) στις 7:00 το πρωί με λεωφορείο ή ΙΧ. Εισιτήριο και στις δύο περιπτώσεις 15 ευρώ.  Όσοι επιθυμούν να ξεκινήσουν ήδη απ’ το Σάββατο να βρίσκονται στις 17:00 στη Σητεία στην πλατεία με το σιντριβάνι. Τέλος, καλώς θα ήταν όλοι να ενημερώσουν τους υπεύθυνους έτσι κι αλλιώς!

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 4,5 ώρες

ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 11 χιλιόμετρα

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1

ΑΡΧΗΓΟΣ -ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟ ΣΗΤΕΙΑ: Θανάσης Κολοτούρος (6983516291).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ -ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ: Παναγιώτης Ευδαίμων (τηλ.6979687576). Δηλώσεις ως το βράδυ της Παρασκευής!

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ