Προς αναστολή λειτουργίας η λαϊκή στον Μασταμπά

Προς αναστολή λειτουργίας η λαϊκή στον Μασταμπά

Σωρεία παραβάσεων διαπίστωσε η Δημοτική Αστυνομία - Τί θα εισηγηθεί

Διψήφιος αριθμός παραβάσεων βεβαιώθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στην λαϊκή αγορά του Μασταμπά, στην οδό Παρασκευούπολου! Το κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο των εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες με την ΕΛ.ΑΣ και την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, διαπίστωσε 14 παρατυπίες: οι 9 αφορούσαν την απόσταση των πάγκων κι οι άλλες 5 τη μη χρήση προστατευτικών μέσων!

Όπερ σημαίνει ότι η έκθεση αυτοψίας και ελέγχου που θα κατατεθεί μεθαύριο προς την Πολιτική Προστασία, θα εισηγείται την αναστολή λειτουργίας της λαϊκής της Τετάρτης στην οδό Παρασκευοπούλου!

Η Πολιτική Προστασία θα αποφανθεί αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, Δευτέρα με Τρίτη. Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η διάρκεια του λουκέτου.

Όπως εξήγησε, μιλώντας στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και πολιτικός προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Μαρίνος Παττακός, το ΦΕΚ προβλέπει πως όταν οι παραβάσεις υπερβαίνουν τις 5 η ελέγχουσα υπηρεσία καταθέτει αίτηση αναστολής λειτουργίας μιας λαϊκής, κάτι που αυτόματα έγινε και για τον Μασταμπά.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ