Προσφορά αγάπης από τους Αστυνομικούς του νομού Λασιθίου

Προσφορά αγάπης από τους Αστυνομικούς του νομού Λασιθίου
Newsroom
Newsroom

Μία ξεχωριστή κίνηση.

Τι αναφέρει το δελτίο Τύπου:

"Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών - Τοπική Διοίκηση Λασιθίου, στα πλαίσια εορτασμού του
Προστάτη της Ένωσης μας, «Αποστόλου Παύλου» που εορτάζουμε στις 29 Ιουνίου, περισυνέλλεξε και προσέφερε στο Σύλλογο φροντίδας μητρότητος και παιδιού νομού Λασιθίου “Παναγία η Παντάνασσα” ρούχα και παπούτσια για τους μικρούς μας φίλους που τα έχουν ανάγκη.

Ο «Σύλλογος Φροντίδας Μητρότητας Παναγία η Παντάνασσα» έχει σκοπό την φροντίδα του παιδιού από τη σύλληψη-κύηση του, την βρεφική, την νηπιακή ηλικία και σε ορισμένες περιπτώσεις και πέραν αυτής, καθώς και της μητέρας έγγαμης ή άγαμης, κακοποιημένης ή μη, την καλλιέργεια πνεύματος φιλοτεκνίας και την αποφυγή των διακοπών κυήσεων. Ο Σύλλογος καλύπτει όλο το νομό Λασιθίου και στηρίζει τις γυναίκες που μένουν έγκυες κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Τα υλικά παρέδωσε ο πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου κύριος Φραγκάκης Κωνσταντίνος και παρελήφθησαν από τον πρόεδρο του συλλόγου κύριο Μετοχιανάκη Δημήτριο και τον πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Τζάβλα προϊστάμενο του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου πόλεως Αγίου Νικολάου και πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού, οι οποίοι ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν την Ένωση για την προσφορά της."

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ