Προσοχή: νέα απάτη με... σφραγίδα της ΕΛΑΣ σκαρφίστηκαν οι επιτήδειοι

Newsroom
Newsroom

Δείτε το μήνυμα που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα.

Η διαδικτυακή απάτη είναι, δυστυχώς, κάτι συνηθισμένο. Πλέον, ο κόσμος είναι αρκετά υποψιασμένος αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πέφτουν θύματα των επιτήδειων.

Τα τελευταία 24ωρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, κυκλοφορεί ένα νέο μήνυμα που φέρεται να έχει σταλεί από την ΕΛΑΣ.

Συγκεκριμένα, αναφέρονται τα εξής

"Κατόπιν αιτήματος του κ. Κωνσταντίνος Σκούμα, επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. Χρ. Συμμετέχει, ως εθνικό μέλος που εκπροσωπεί την Ελλάδα, στις συνεδριάσεις της Ομάδας Εργασίας της ΕΕ για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο στο πλαίσιο της Ιντερπόλ. Επικεφαλής της Ταξιαρχίας Προστασίας Ανηλίκων και Διοικητής του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, άρθρα 20 21-1 και 75-78 Σας αποστέλλουμε το παρόν ένταλμα σύλληψης λίγο μετά την κυβερνοπαρείσφρηση για να σας ενημερώσουμε ότι εκκρεμούν εναντίον σας διάφορες ποινικές διαδικασίες. Θα κινηθούμε νομικά εναντίον σας για τους
ακόλουθους λόγους:
 Παιδική πορνογραφία
 Παιδοφιλία
 Επιδειξιομανία
 Κυβερνοπορνογραφία
 Σεξουαλικό εμπόριο

απάτη

Νόμος του Μαρτίου 2007 για τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας αυξάνει τις ποινές για την προσέλκυση, τη σεξουαλική παρενόχληση ή τον βιασμό. Έχετε διαπράξει αδίκημα αφού στοχοποιηθείτε στο Διαδίκτυο (διαφημιστικός ιστότοπος), αφού επισκεφθείτε ιστότοπο παιδικής πορνογραφίας, αφού διαγράψετε φωτογραφίες/βίντεο και αφού οι επικοινωνίες σας έχουν καταγραφεί από την Κεντρική Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών μας. Αυτό αποτελεί απόδειξη των αδικημάτων σας ενώπιον του ελληνικού δικαστηρίου, το οποίο καταδικάζει κάθε απόπειρα εμπορίας σεξουαλικών αγαθών και δεν αγνοεί τους βανδαλισμούς.
Σύμφωνα με τα άρθρα αριθ. 98-468, 17 Ιουνίου 2007, άρθρο 809 άρθρο 15 του ποινικού κώδικα - ΕΕ 11 Ιουνίου 2009 Όλοι οι δράστες θα διωχθούν ποινικά και θα αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης 5 έως 10 ετών και πρόστιμο 75.000 ευρώ. Σας στέλνουμε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για λόγους εμπιστευτικότητας. Ειδοποιήστε μας μέσω ταχυδρομείου και γράψτε τα δικαιολογητικά σας. ώστε να μπορούν να εξεταστούν και να επαληθευτούν για την αξιολόγηση της κύρωσης αυστηρά εντός 72 ωρών.

Απαντήστε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και επισυνάψτε τα δικαιολογητικά σας, ώστε να μπορούν να εξεταστούν και να επαληθευτούν για την αξιολόγηση της κύρωσης- αυστηρά εντός 72 ωρών. Μετά την παρέλευση αυτής της προθεσμίας, θα είμαστε υποχρεωμένοι να υποβάλουμε την καταγγελία μας στον εισαγγελέα προκειμένου να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και θα προβούμε στην άμεση σύλληψή σας. Σε αυτή την περίπτωση, η υπόθεσή σας θα σταλεί επίσης σε οργανώσεις που ασχολούνται με την κακοποίηση παιδιών και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για δημοσίευση, έτσι ώστε η οικογένεια και οι φίλοι σας να γνωρίζουν τι κάνετε. Θα εγγραφείτε ως σεξουαλικός παραβάτης σε όλες) τις ευρωπαϊκές διοικητικές αρχές και στο Εθνικό Μητρώο Σεξουαλικών Αδικημάτων για αδικήματα.


Ομόφωνα,
Κωνσταντίνος Σκούμα Επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας
"Ταξιαρχία Προστασίας Ανηλίκων"
Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας

 

Φωτογραφία: Vista.Create.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ