Πρόστιμα 1.500 ευρώ για φωτιές στη Σητεία

Newsroom
Newsroom

Άναψαν φωτιά αλλά δεν έλαβαν τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα

Πρόστιμα συνολικού ύψους 1.500 ευρώ επιβλήθηκαν σε τρία διαφορετικά άτομα μετά από φωτιές που έβαλαν σε περιοχές του δήμου Σητείας, στην Κρήτη.

Ειδικότερα, πρόκειται για δύο ντόπιους και έναν αλλοδαπό οι οποίοι έκαιγαν υπολείμματα καλλιεργειών αλλά και επίσης έβαλαν φωτιά, δίχως να λάβουν τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα πρόστιμα έχουν ως εξής:

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500 ευρώ, στις 21 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Κ.Α.Ε.Ε (Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού) Κρήτης, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε χαμηλή βλάστηση, στην Τοπική Κοινότητα. Αρμένων, του δήμου Σητείας Κρήτης.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500 ευρώ, στις 21 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Κ.Α.Ε.Ε (Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού) Κρήτης, σε αλλοδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην περιοχή Χανδρά του δήμου Σητείας Κρήτης.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500 ευρώ, στις 14 Φεβρουαρίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Κ.Α.Ε.Ε (Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού) Κρήτης, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, μετά από καύση σε χαμηλή βλάστηση στην Τ.Κ. Αρμένων, του δήμου Σητείας Κρήτης.

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ