Πρόστιμο και λουκέτο σε cafe-take away

Πρόστιμο και λουκέτο σε cafe-take away

Κατά την διάρκεια ελέγχων εντοπίστηκαν καθήμενοι πελάτες

Τσουχτερό πρόστιμο και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκε την Παρασκευή σε επιχείρηση εστίασης στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή και τήρηση των μέτρων για τον κορωνοιό.

Πρόκειται για cafe-take away, που εντοπίστηκε από τις αρχές να λειτουργεί με καθήμενους πελάτες. Τώρα πλέον ο ιδιοκτήτης του καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ ενώ μέχρι νεοτέρας αναγκαστικά η επιχείρηση κατεβάζει και ρολά.

 

"Βροχή" προστίμων για περιορισμό μετακίνησης στο Ηράκλειο

Την ίδια ώρα είχαμε "βροχή" προστίμων για περιορισμό μετακίνησης/sms στο Ηράκλειο το τελευταίο 24ωρο. Συνολικά 44 άτομα θα πληρώσουν από 300 ευρώ, καθώς παραβίασαν τους περιορισμούς. Για τον ίδιο λόγο 11 άτομα στα Χανιά, 7 στο Ρέθυμνο, 5 στο Λασίθι αλλά και 7 στο ΒΟΑΚ, θα πληρώσουν αντίστοιχο πρόστιμο.

 

"Ξεχνούν" τη μάσκα

Δεκάδες ήταν το τελευταίο 24ωρο οι παραβάσεις και για μη χρήση μάσκας στην Κρήτη. Τα περισσότερα πρόστιμα "έπεσαν" στα Χανιά, 16 στο σύνολο, ενώ στο Ηράκλειο σε 14 περιπτώσεις επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα. Στο Ρέθυμνο 6 άτομα βρέθηκαν να κυκλοφορούν χωρίς μάσκα, 9 στο Λασίθι ενώ και στο ΒΟΑΚ εντοπίστηκε ένα άτομο που δεν είχε λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορωνοιό.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ